ΣΤΙΛ

H Kate Middleton φόρεσε την τάση της χρονιάς και μας έπεισε να τη δοκιμάσουμε asap


Μάρθα Κουμπάνη

11 Νοεμβρίου 2020

H Kate Middleton φόρεσε την τάση της χρονιάς και μας έπεισε να τη δοκιμάσουμε asap

Η Kate Middleton έκανε μια απόλυτα κομψή εμφάνιση εμπνευσμένη από τα 80's. Σε κλήση, που έκανε μέσω της εφαρμογής Zoom, συνομίλησε με οικογένειες στρατιωτών που έπεσαν στη μάχη. 

Η 38χρονη Δούκισσα του Cambridge φόρεσε μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της χρονιάς και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Έχουμε μιλήσει πολύ για τους γιακάδες τους τελευταίους μήνες αφού έχουν αναδειχτεί στο μεγαλύτερο Trend στα πουκάμισα του 2020.

Η σικάτη Kate εμφανίζεται καθισμένη στον καναπέ, άνετη και χαμογελαστή, φορώντας λευκό, σατέν πουκάμισο με μαύρο γιακά από το brand Ghost. Το elegant top συνδύασε με μαύρο παντελόνι, ενώ στον γιακά πρόσθεσε την συμβολική κόκκινη καρφίτσα για την Ημέρα της Μνήμης.

Το πουκάμισο ενθουσίασε τις θαυμάστριες της αλλά και τις απανταχού fashion lovers, που μοιάζει να έχουν βάλει σκοπό να γεμίσουν τις γκαρνταρόμπες τους, με πουκάμισα αυτού του τύπου. Το συγκεκριμένο κοστίζει 79 λίρες και  φαίνεται ότι έγινε ανάρπαστο σχεδόν αμέσως, για το vintage ύφος του.

Ghost
Ghost

Το outfit της έδειχνε σοφιστικέ και είχε κάτι από 80's που μας άρεσε, ειδικά όπως το ανέδειξε με τα κατάλληλα σκουλαρίκια με πέρλες της Anita Dongre. Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και minimal, ενώ τα μαλλιά της ήταν ολόισια και λαμπερά. Η Kate μάς έπεισε να το δοκιμάσουμε στην επόμενη μας τηλεδιάσκεψη και να αποσπάσουμε τα καλύτερα σχόλια.

 Δείτε ακόμη: Όταν η Kate MIddleton επιλέγει casual chic σύνολα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.