ΣΤΙΛ

Ο Jacquemus, η θρυλική Laetitia Casta και ένα παλιό CD Player: Έτσι φτιάχνεται η πιο cool fashion campaign


Μάρθα Κουμπάνη

13 Νοεμβρίου 2020

Ο Jacquemus, η θρυλική Laetitia Casta και ένα παλιό CD Player: Έτσι φτιάχνεται η πιο cool fashion campaign

Όταν ο Simon Porte Jacquemus δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα ένα βίντεο ενός αυτόματου πωλητή γεμάτου με μικρά δερμάτινα είδη που υπόσχεται μια «έκπληξη», φαινόταν ότι πρόκειται να αποκαλύψει μια νέα σειρά αξεσουάρ.

Στην πραγματικότητα, ήταν απλά μια γεύση για την παιχνιδιάρικη φθινοπωρινή καμπάνια του, στην οποία πρωταγωνιστεί η θρυλική Laetitia Casta. Η Γαλλίδα εμφανίστηκε στην επίδειξη του τον περασμένο Ιανουάριο, στην πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα μέσα σε σχεδόν μια δεκαετία.

Η συλλογή ονομάστηκε "L'année 97" και οι φωτογραφίες εμπνεύστηκαν από τις διαφημιστικές καμπάνιες της δεκαετίας του '90. Φορώντας μακριά millenial pink φούστα και jacket, η Casta παίζει με αντικείμενα της εποχής, συμπεριλαμβανομένου ενός φορητού CD player και ενός κλασικού κινητού τηλεφώνου Nokia.

Σε άλλη λήψη κρατάει ένα yo-yo και ποζάρει πάνω σε ψηλοτάκουνα πέδιλα. Στην καμπάνια και ο νέος, τετράποδος φίλος του σχεδιαστή, το αξιολάτρευτο κουτάβι με τα γαλάζια μάτια, ο Τοutou.

Οι εικόνες τραβήχτηκαν από τον Valentin Herfray, γνωστός για τη χρήση φακών fish-eye και διάφορα gadget για να παίξουν με κλίμακα και αναλογία.

Ο νεαρός Γάλλος σχεδιαστής είπε ότι η Casta ήταν από εκείνες που θαύμαζε από την παιδική του ηλικία. «Ονειρευόμουν τη Laetitia Casta από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Αντιπροσωπεύει την απόλυτη γαλλική ομορφιά και απλή ομορφιά. Ήμουν τόσο χαρούμενος που έλαβε μέρος σε αυτό το show », είπε σε δήλωση.

Ενώ η Casta σπάνια εμφανίζεται στην πασαρέλα, το μοντέλο 42 ετών πρωταγωνίστησε σε φθινοπωρινές διαφημίσεις για τους Saint Laurent και Valentino. Έχει επίσης μια καριέρα στην υποκριτική, με πρόσφατα έργα, όπως η μίνι σειρά Arte "The Woman from the Sea" και η επερχόμενη ταινία του Guillaume Canet "Lui".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.