ΣΤΙΛ

Αυτές είναι οι πιο στιλάτες της Ευρώπης σύμφωνα με έρευνα: Ποια "εκθρόνισε" την Kate Middleton


Μάρθα Κουμπάνη

18 Νοεμβρίου 2020

Αυτές είναι οι πιο στιλάτες της Ευρώπης σύμφωνα με έρευνα: Ποια "εκθρόνισε" την Kate Middleton

H Kate Middleton εκτός από πολύ αγαπημένη των royal fans, είναι και από τις πιο κομψές γυναίκες- μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό δεν είναι αρκετό για να της εξασφαλίσει τον τίτλο της πιο στιλάτης γυναίκας στην Ευρώπη. 

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον retailer Farfetch, άλλο είναι το μεγαλύτερο fashion icon. Στη νέα λίστα που προέκυψε ύστερα από ψηφοφορία των χρηστών, η πρώτη θέση ανήκει σε ποια άλλη, από τη Victoria Beckham!

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια είναι από τις πιο επιδραστικές γυναίκες και κάθε της look γίνεται την ίδια στιγμή αντικείμενο συζήτησης, ενώ τα κομμάτια που επιλέγει να φορέσει κάθε φορά, ξεπουλάνε. Δεν φοβάται τους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς και τα statement αξεσουάρ.

Στη χρυσή δεκάδα συναντάμε (με σειρά κατάταξης), την πιο διάσημη fashion blogger στον κόσμο Chiara Ferragni, την πάντα σικ και στιλάτη Olivia Palermo, την τραγουδίστρια Ellie Goulding, το It girl από τη Βρετανία, Alexa Chung.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον σημείο της έρευνας θέλει στη λίστα με τους πιο στιλάτους λαούς της Ευρώπης, τους Ιταλούς πρώτους, και τους Γάλλους να έχουν το ασημένιο μετάλλιο του στιλ. Ακολουθούν Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Σουηδία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.