ΣΤΙΛ

H Κendall Jenner παραδίδει μαθήματα στιλ μέσα στην πανδημία με total white look


Μάρθα Κουμπάνη

23 Νοεμβρίου 2020

H Κendall Jenner παραδίδει μαθήματα στιλ μέσα στην πανδημία με total white look

O φωτογραφικός φακός εντόπισε την Κendall Jenner στο SoHo της Νέας Υόρκης όπου παρέδωσε μαθήματα στιλ εν μέσω πανδημίας, με total white look. Πλέον ξέρουμε καλά ότι το λευκό εντάσσεται και στα χειμερινά σύνολα και δείχνει ακόμα πιο elegant και αριστοκρατικό. Το total white look είναι μία από τις τάσεις του χειμώνα και έρχεται να δώσει φως στις καθημερινές εμφανίσεις. 

To supermodel είναι αυτή την στιγμή ένα από τα πιο hot oνόματα της μόδας. Έτσι δεν προκαλεί έκπληξη η επίδραση της στο στιλ πολλών χιλιάδων γυναικών παγκοσμίως. Στην πρόσφατη έξοδο της στο "Μεγάλο Μήλο" φόρεσε λευκό tailored παντελόνι με λευκό, fluffy πλεκτό και τα συνδύασε με oxford παπούτσια.

jenny.gr

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως το λευκό είναι δύσκολο να φορεθεί μέσα στο μουντό σκηνικό του χειμώνα και διστάζουν να το τολμήσουν. Η Kenny, όχι μόνο απέδειξε πως δείχνει κομψό όλο τον χρόνο, αλλά και σε εποχή πανδημίας, όπου οι έξοδοι είναι περιορισμένες. Φυσικά, δεν παρέλειψε να φορέσει τη μάσκα της, η οποία ήταν και αυτή στους τόνους του λευκού.

Δείτε ακόμη: Οι πιο σέξι φωτογραφίες που θα δεις στο προφίλ της Kendall Jenner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.