ΣΤΙΛ

H ασυναγώνιστα θηλυκή εμφάνιση της Meghan Markle με πουκάμισο


The Jennettes

14 Δεκεμβρίου 2020

H ασυναγώνιστα θηλυκή εμφάνιση της Meghan Markle με πουκάμισο

H Μeghan Markle έκανε μια εμφάνιση έκπληξη το βράδυ της Κυριακής σε ένα βίντεο για το CNN. Καθισμένη σε ένα παγκάκι με μαξιλάρια στον κήπο του σπιτιού της στην Καλιφόρνια, η Δούκισσα του Sussex μίλησε για τους αφανείς ήρωες της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Σε μια χρονιά που είναι παγκοσμίως δύσκολη για όλους, εμπνέομαι από τις ιστορίες της συμπόνιας στις κοινότητές μας. Σε όλη τη χώρα, οι άνθρωποι έχουν αφήσει τις δικές τους ανάγκες για να ενώσουν και να υποστηρίξουν τη συλλογική ευημερία εκείνων που βρίσκονται γύρω τους».

Είναι η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψή της ότι απέβαλε το καλοκαίρι. Η Meghan στο βίντεο φορά ένα dusty pink pussybow πουκάμισο ενώ έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλό ponytail.

Επέλεξε χρυσά σκουλαρίκια και βραχιόλι ενώ το μακιγιάζ της ήταν φρέσκο με ροζ κραγιόν. Tόσο η θηλυκή λεπτομέρεια στο πουκάμισο όσο και οι αποχρώσεις που επέλεξε, ανέδειξαν τα χαρακτηριστικά της ενώ παράλληλα, έδειχνε λαμπερή και φρέσκια.

 

Και αναρωτιόμαστε, υπάρχει κάτι πιο chic και θηλυκό από έναν όμορφο φιόγκο; Aυτή τη σεζόν η girly λεπτομέρεια εντοπίζεται κυρίως πάνω σε "ενήλικα" και αυστηρά πουκάμισα, αλλά και μπλούζες από πολυτελή υφάσματα όπως μετάξι και satin.Oι αποχρώσεις είναι pastel και muted και αφήνουν τη λάμψη των υφασμάτων αυτών να εκφράσει τον vintage χαρακτήρα και τα feminine vibes. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους, θα αντιγράψουμε τη Meghan αυτές τις γιορτές!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.