ΣΤΙΛ

To αμφιλεγόμενο fashion piece από το 2000 που φορούν τα κορίτσια της μόδας


Μάρθα Κουμπάνη

15 Δεκεμβρίου 2020

To αμφιλεγόμενο fashion piece από το 2000 που φορούν τα κορίτσια της μόδας

Το 2020 είδαμε την αναβίωση πολλών 00s trends. Mετά τα 90s ακολούθησε μια ακόμα πιο άχαρη στιλιστικά δεκαετία και οι τάσεις που κυριάρχησαν τότε διχάζουν μέχρι και σήμερα. Ωστόσο, όχι μόνο επιστρέφουν, αλλά φοριούνται και διαφορετικά με πιο έξυπνους και stylish συνδυασμούς και σε πολλές περιπτώσεις γίνονται πραγματικά ενδιαφέροντα.

Tα 00s ήταν η εποχή της γκέτας και της μανσέτας και απ' ότι φαίνεται το 2020 με την παραμονή μας στο σπίτι οτιδήποτε πλεκτό και cozy yet stylish επιστρέφει. Επιπλέον, σε έναν βαθμό μπορείτε να κατηγορήσετε τον Bottega Veneta για τα top και τα πλεκτά με αναπάντεχα ανοίγματα, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η επιστροφή των opera gloves.

Όταν τα παραπάνω στοιχεία συνδυάζονται δημιουργείται μια τάση που ούτε τα Zara δεν μπορούν να μεταφράσουν, αφού τα κομμάτια αυτά αναγράφονται ως "περικάρπια" στο site, ενώ δεν έχουν καμία σχέση με τους καρπούς αλλά με τους ώμους. Μοιάζουν με μπολερό, arm warmers στα αγγλικά, αλλά στην πραγματικότητα είναι πλεκτά μανίκια.

Το αμφιλεγόμενο fashion piece προορίζεται συνήθως να φορεθεί με το αντίστοιχο πλεκτό bandeau ή πάνω από ανοιχτά πουκάμισα και τελικά δημιουργεί αυτή τη μικρή σέξι αποκάλυψη στο ντεκολτέ.

.

Δείτε ακόμη: 6 stylish looks της Victoria Beckham

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.