ΣΤΙΛ

H Gigi Hadid φόρεσε το κολάν με τον πιο stylish τρόπο και έδειξε τη σιλουέτα της 4 μήνες μετά τη γέννα


Μάρθα Κουμπάνη

13 Ιανουαρίου 2021

H Gigi Hadid φόρεσε το κολάν με τον πιο stylish τρόπο και έδειξε τη σιλουέτα της 4 μήνες μετά τη γέννα

 Κατά την διάρκεια της καραντίνας τα άνετα και πρακτικά ρούχα ήταν εκείνα που φορέσαμε περισσότερο, μετά τις μαλακές μας πιτζάμες. Οι φόρμες και τα κολάν αναδείχθηκαν οι πρωταγωνιστές του καθημερινού "στιλ" μας. Ναι μέσα σε εισαγωγικά.

Τα leggings πλέον αποτελούν διαχρονικό και απαραίτητο fashion staple σε κάθε ντουλάπα. Είναι basic με τον πιο γοητευτικό τρόπο, αυτόν που δεν βαριέσαι να τα φοράς ξανά και ξανά, με διαφορετικούς τρόπους κάθε φορά και να εκπλήσσεις τον εαυτό σου.

Συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα και αυτή είναι η υπερδύναμη του. Αυτό σκέφτηκε προφανώς και η Gigi Hadid,η οποία εκτός από super model έχει πλέον και τον ρόλο της υπερ-μαμάς και το φόρεσε για μια βόλτα με την 4 μηνών κόρη της.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το διάσημο μοντέλο στη Νέα Υόρκη με ένα μαύρο κολάν με flared τελείωμα το οποίο συνδύασε με cropped puffer jacket και neon green sneakers Nike.

jenny.gr

Είναι η πρώτη φορά σε όλο αυτό το διάστημα που την βλέπουμε να φορά κάτι εφαρμοστό και δείχνει να είναι σε τέλεια φόρμα μερικούς μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της.

 Δείτε ακόμη: 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.