ΣΤΙΛ

Η Olivia Palermo αποδεικνύει ότι μπορείτε να είστε στιλάτες ακόμα και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν


Μάρθα Κουμπάνη

20 Ιανουαρίου 2021

Η Olivia Palermo αποδεικνύει ότι μπορείτε να είστε στιλάτες ακόμα και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν

Το στιλ της Olivia Palermo δεν χρειάζεται συστάσεις. To Ιt Girl από τη Νέα Υόρκη έχει το μοναδικό χάρισμα να δημιουργεί πρωτότυπους συνδυασμούς χρωμάτων, υλικών και prints, όπως καμία άλλη. 

Με ιταλική καταγωγή -η μητέρα της Lynn Hutchings, η οποία είναι μία από τις πιο καταξιωμένες και διάσημες διακοσμήτριες εσωτερικών χώρων- ξεκίνησε από το reality show του MTV The City. Πλέον από τις μεγαλύτερες Εβδομάδες Μόδας στο κόκκινο χαλί βραβείων, αλλά και τις πιο απλές βόλτες της στη Νέα Υόρκη όταν κανείς δεν την βλέπει, η OP είναι πάντα εξαιρετική.

Αυτή τη φορά εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα statement animal print παλτό από συνθετική γούνα μαύρο κολάν και apres ski μπότες σε έντονο κίτρινο, τις οποίες φόρεσε με κίτρινες κάλτσες. Το leopard πανωφόρι της έχει αποχρώσεις του πετρόλ και μαύρου και δείχνει πολυτελές. Έτσι τα sporty και άνετα παπούτσια έρχονται να φέρουν την αρμονία στο look και να το κάνουν πιο "προσιτό" και cool. 

jenny.gr

Δείτε ακόμη: OLIVIA PALERMO: Τα looks της στην καραντίνα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.