ΣΤΙΛ

Η Jill Biden εμφανίστηκε με μονοχρωματικό σύνολο από νέο σχεδιαστή και αγκάλιασε τη βιωσιμότητα στη μόδα


Μάρθα Κουμπάνη

20 Ιανουαρίου 2021

Η Jill Biden εμφανίστηκε με μονοχρωματικό σύνολο από νέο σχεδιαστή και αγκάλιασε τη βιωσιμότητα στη μόδα

Ο Joe Biden θα αναλάβει σήμερα τα καθήκοντά του ως 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, σε μια ιστορική και ασυνήθιστη ημέρα, λόγω των πολύ αυστηρών πρωτοκόλλων ασφαλείας, η οποία θα κορυφωθεί στις 12 το μεσημέρι με την ορκωμοσία του στην Ουάσιγκτον. 

Mάλιστα εκείνος και η Jill Biden παρευρέθηκαν χθες σε μνημόσυνο για να τιμήσουν τα σχεδόν 400.000  θύματα της πανδημίας κορωνοϊού στο Lincoln Memorial Reflecting Pool. H πρωτεύουσα έχει μετατραπεί σε φρούριο από οδοφράγματα και 20.000 στρατιωτικούς της Εθνικής Φρουράς λόγω της αυξημένης ασφάλειας πριν την ορκωμοσία του νέου προέδρου. Tα βλέμματα όμως στράφηκαν στην Πρώτη Κυρία.

Η Jill Biden εντυπωσίασε με την εμφάνισή της με μονοχρωματικό μοβ σύνολο. Φορούσε φόρεμα μέχρι το γόνατο και από πάνω μοβ παλτό με μια κορδέλα από βελούδο, δερμάτινα γάντια και ασορτί μάσκα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι κλασικές nude γόβες.

Η Jill Biden στηρίζει τον ανεξάρτητο σχεδιαστή της Νέας Υόρκης Jonathan Cohen με την πρώτη της εμφάνιση στην πρωτεύουσα για την ορκωμοσία του συζύγου της. Ο Jonathan Cohen μεγάλωσε στη La Jolla, στην Καλιφόρνια, την παραθαλάσσια πόλη κοντά στο Σαν Ντιέγκο και ξεκίνησε τη συλλογή του το 2011. Ήταν όταν η βιωσιμότητα στη μόδα ξεκίνησε να γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής ώσπου πλέον έχει γίνει βασικός στόχος για τα brands.

O σχεδιαστής παρουσίασε μια capsule συλλογή από ανακυκλωμένα κομμάτια που ονομάζεται The Studio το 2019 και συνέχισε να εργάζεται με τα απομεινάρια υλικά ως μέρος της παραγωγής του από τότε. Το μοβ σύνολο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την πρόθεση της Biden να υποστηρίξει το ταλέντο των νέων, και ίσως να αγκαλιάσει πιο βιώσιμες πρακτικές μόδας.

jenny.gr

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.