ΣΤΙΛ

Η Monica Bellucci πρωταγωνιστεί σε νέα καμπάνια και καθηλώνει με το look της


Μάρθα Κουμπάνη

3 Φεβρουαρίου 2021

Η Monica Bellucci πρωταγωνιστεί σε νέα καμπάνια και καθηλώνει με το look της

Η Monica Bellucci είναι το συνώνυμο της θηλυκότητας. Είναι διαχρονική, ένας ζωντανός θρύλος του σινεμά και σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς. Όπως θρυλικός είναι και ο οίκος Cartier.

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Cartier και είναι εντυπωσιακή όπως κάθε φορά. Η Monica Bellucci μοιράστηκε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram και αποθεώθηκε. Στις εικόνες η Diva φορά μόνο ένα μαύρο σακάκι του οίκου Max Mara και ρολόι Cartier .

Ο γαλλικός οίκος κοσμημάτων επέλεξε την Iταλίδα sex symbol για τη νέα του καμπάνια και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο.

Σε ηλικία 56 ετών, η Bellucci αποδεικνύει ότι ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που όσο μεγαλώνουν, ομορφαίνουν. Στο πρόσφατο shooting εμφανίστηκε ανανεωμένη με πολύ κοντό καρέ και ανδρόγυνο look που της πηγαίνει πολύ.

Και μπορεί να την γνωρίσαμε και να καθιερώθηκε στο σινεμά με μακριά μαύρα μαλλιά, όμως και το πιο μοντέρνο hair look δεν στερείται σε κομψότητα και σεξαπίλ.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty/ Ideal Images

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.