ΣΤΙΛ

6 λόγοι που η Ella Emhoff είναι το επόμενο It girl


Μάρθα Κουμπάνη

4 Φεβρουαρίου 2021

6 λόγοι που η Ella Emhoff είναι το επόμενο It girl

Η Ella Emhoff, κόρη του Δεύτερου Κυρίου των Ηνωμένων Πολιτειών, Doug Emhoff και θετή κόρη της Αντιπροέδρου Kamala Harris αμέσως μετά την ορκωμοσία, υπέγραψε συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων του κόσμου. Η νεαρή με τα σγουρά μαλλιά και τους μεγάλους μυωπικούς φακούς, τις έντονες γωνίες στο πρόσωπο και την αγορίστικη αφέλεια ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή.

Η εμφάνιση της στην Ημέρα Ορκωμοσίας της Kamala Harris με ένα κεντημένο παλτό Miu Miu ήταν αρκετή για να συγκεντρώσει τα βλέμματα της βιομηχανίας της μόδας.

Το look της στην ορκωμοσία

Το υπέροχο παλτό Miu Miu ήταν στολισμένο με κρύσταλλα και με εντυπωσιακό, statement γιακά, (μία από τις πιο δυνατές τάσεις τις σεζόν). Το παλτό κολάκευε τη μέση της, ενώ οι τονισμένοι ώμοι έδιναν το απαραίτητο εφέ εντυπωσιασμού. Ένα headband του brand Loerffler Randall κρατούσε τα μαλλιά της, τα οποία ήταν μπούκλες με χωρίστρα στη μέση. Μέσα από το παλτό φαινόταν το απλό (αλλά όχι οικονομικό) φόρεμά της με την υπογραφή του οίκου Batsheva.

jenny.gr

 

Σπουδάζει στο The Parsons School of Design

Η 21 ετών Ella, είναι αυτήν την στιγμή στο senior year της στο Parsons School of Design της Νέας Υόρκης και σπουδάζει καλές τέχνες με ειδίκευση στα υφάσματα και κυρίως τα πλεκτά. Σύμφωνα με το LinkedIn της, σπουδάζει στο The Parsons School of Design (2017-2021), στοχεύοντας σε πτυχίο Καλών Τεχνών.

Φτιάχνει τα δικά της ρούχα

Ειδικεύεται στην κατασκευή πλεκτών και είπε σε μια συνέντευξη με την GARAGE ότι θέλει μια μέρα να ξεκινήσει τη δική της knitwear γραμμή.

Υπέγραψε με το IMG Models Agency

Σύμφωνα με τους New York Times, η ίδια είχε τραβήξει την προσοχή του IMG Models Agency ήδη από τις εμφανίσεις της στις προεδρικές εκλογές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και έκτοτε είχε ξεκινήσει συζήτηση μαζί της για να την πείσει να συνεργαστούν. Το πρακτορείο αυτό είναι γνωστό για την εκπροσώπηση κορυφαίων supermodels, συμπεριλαμβανομένων των Gisele Bündchen, Gigi και Bella Hadid, Stephanie Seymour, Lily Aldridge.

 

 

Τα διεθνή μέσα μιλούν για ένα από τα πιο stylish και cool είδωλα του στιλ

Η ίδια είναι ενθουσιασμένη για την αλλαγή που συμβαίνει αυτήν την στιγμή στον χώρο του modelling όπου επιτέλους αγκαλιάζεται η αυθεντικότητα και η διαφορετικότητα. Είναι χαρούμενη να δείχνει τα 18 τατουάζ της, πολλά από τα οποία έκανε μόνη της στην καραντίνα και δεν ξέρουν οι γονείς της. Ελπίζει με αυτόν τον τρόπο να μπορέσει να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη, κάνοντας κάτι γι’ αυτούς μέσα από αυτό το νέο βήμα που της προσφέρεται.

 

 

 

 

 

Το στιλ της είναι εκλεκτικό

Σε μια συνέντευξη στο Garage, η Emhoff μοιράστηκε ότι μαθαίνει να διαχωρίζει το καλλιτεχνικό της όραμα από το προσωπικό της στιλ. "Νομίζω ότι για λίγο ένιωσα μεγάλη πίεση να έχω ζωντανά χρώματα στο στιλ μου", είπε. "Έτσι, όταν δημιουργούσα το δικό μου προσωπικό στιλ, φόρεσα πολύ πιο τρελά, πιο πολύχρωμα, πολύ πιο διασκεδαστικά ρούχα, αλλά νομίζω ότι καθώς μεγάλωσα λίγο και κατάλαβα το προσωπικό μου στιλ, είναι ωραίος αυτός ο διαχωρισμός γιατί έτσι μπορώ να βάλω όλη αυτή τη δημιουργική ενέργεια στη δουλειά μου". 

 

 

Πηγή φωτογραφιών: Getty/ Ideal Images

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.