ΣΤΙΛ

Molly Goddard: To show της πάντρεψε το τούλι με την πρακτικότητα


Μάρθα Κουμπάνη

23 Φεβρουαρίου 2021

Molly Goddard: To show της πάντρεψε το τούλι με την πρακτικότητα

Υπάρχει κάτι ευχάριστα διασκεδαστικό και λαμπερό να βλέπεις ένα εντυπωσιακό φόρεμα από τούλι της Molly Goddard στην πασαρέλα, ή σε αυτήν την περίπτωση σε όλο το στούντιο της στο Bethnal Green. Για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2021, η σχεδιάστρια (η οποία διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της) προσέφερε μια πιο χαλαρή και πιο ευκολοφόρετη συλλογή.

Σε μια προσπάθεια για μια πιο βιώσιμη μόδα επέλεξε μάλλινα υφάσματα από εργοστάσιο υφαντών σε ένα μικρό χωριό στη Σκωτία, ενώ ο ταφτάς υφάνθηκε στη Βόρεια Ιταλία χρησιμοποιώντας 100 τοις εκατό ανακυκλωμένο νήμα. Παράλληλα με τα ογκώδη φορέματα από τούλι, ο Goddard εμπνεύστηκε από βιβλία που είχε στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων της Tina Barney, του Goodbye Picasso του David Douglas Duncan και πολλών βιβλίων Terence Conran House και DIY.

Tα φορέματα εκτός από τούλι και σαγηνευτικές διαφάνειες βαμμένες σε γλυκές pastel αποχρώσεις, συνδυάστηκαν με fairisle γιλέκα, platform boots και frill bags φορεμένες χιαστί. Σε πολλές περιπτώσεις οι αντιθέσεις ήταν έντονες, τόσο στα χρώματα όσο και στις φόρμες.

Είδαμε ακόμα μεταλλιζέ χρυσές μπότες, fun ρίγες και κλασικά καρό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.