ΣΤΙΛ

Αυτά είναι τα πρώτα ψηλοτάκουνά που θα φορέσουμε όταν τελειώσει η καραντίνα


Μάρθα Κουμπάνη

5 Μαρτίου 2021

Αυτά είναι τα πρώτα ψηλοτάκουνά που θα φορέσουμε όταν τελειώσει η καραντίνα

Μετά από έναν χρόνο που τα φλατ παπούτσια και sneakers ξεχώρισαν στις ντουλάπες μας, τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα -ξέρετε εκείνο το ζευγάρι που πάντα δείχνει τόσο εντυπωσιακό- παραμερίστηκαν στο πίσω μέρος της ντουλάπας.

Ωστόσο, οι fashionistas δεν διστάζουν να τα φορέσουν στο γραφείο ακόμα και εν μέσω πανδημίας, και μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο χρώμα. Το λευκό είναι ευκολοφόρετο, συνδυάζεται με τα πάντα και δείχνει διαχρονικό και πολυτελές. Έτσι ξέρουμε ήδη ποια θα είναι τα πρώτα ψηλοτάκουνα που θα φορέσουμε με τη λήξη της καραντίνας.

Η τάση εμφανίζεται σε διαφορετικές εκδοχές και μπορεί να προσαρμοστεί στο στιλ κάθε γυναίκας, καθώς και για κάθε περίσταση. Οι σιλουέτες με λεπτά straps μοιράζονται το μερίδιο της δόξας με γόβες σε λευκό. Είτε με μπλουζάκι και τζιν, είτε με φόρεμα για πάρτι, τα λευκά τακούνια είναι το σέξι παπούτσι που όλες θα επιδεικνύουν αυτή την άνοιξη.

Δείτε πώς τα φορούν τα fashion girls:

Δείτε ακόμη:

Τα ωραιότερα sneakers της άνοιξης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.