ΣΤΙΛ

Lady Gaga: Τα νέα κομψά looks της από τα γυρίσματα του House of Gucci


The Jennettes

19 Μαρτίου 2021

Lady Gaga: Τα νέα κομψά looks της από τα γυρίσματα του House of Gucci
Η Lady Gaga σε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας

H Lady Gaga η οποία πρόκειται να υποδυθεί την Patrizia Reggiani στην μεγάλη οθόνη βρίσκεται αυτή την στιγμή στα γυρίσματα της ταινίας The House of Gucci. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία μαζί με το υπόλοιπο cast.

Η διάσημη τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική ταινία του Ridley Scott, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2021.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed και κάνει επικεντρώνεται στη δολοφονία του Maurizio Gucci, την οποία οργάνωσε το 1995 η «μαύρη Χήρα» και πρώην σύζυγός του Patrizia Reggiani.

Η πρώην σύζυγος του «χρυσού» κληρονόμου του οίκου Gucci είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλάκιση και αφέθηκε ελεύθερη το 2014, έχοντας εκτίσει 18 χρόνια .

 

Στις νέες εικόνες από τα γυρίσματα την είδαμε να φορά δύο πολύ εντυπωσιακά σύνολα. Στην πρώτη περίπτωση εμφανίζεται με λευκό φόρεμα από δαντέλα και μαύρη ζώνη στην μέση, ενώ σε άλλο look φορά ένα κομψό φόρεμα με ιδιαίτερα prints.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS