ΣΤΙΛ

Headscarf: Πώς θα φορεθούν φέτος τα μαντήλια σύμφωνα με τον οίκο Versace


Μάρθα Κουμπάνη

24 Μαρτίου 2021

Headscarf: Πώς θα φορεθούν φέτος τα μαντήλια σύμφωνα με τον οίκο Versace
Τα ωραιότερα μαντήλια και πως θα τα φορέσουμε την άνοιξη

Σίγουρα, το show Versace για το φθινόπωρο 2021 σηματοδότησε την επιστροφή της Gigi Hadid στην πασαρέλα, έξι μήνες μετά την γέννηση της κόρης της, όμως σήμανε και μία ακόμη επιστροφή.

Λιγότερο συζητημένο, το μαντήλι φορεμένο στο κεφάλι ήταν σχεδόν σε κάθε look και "χρωμάτιζε" με 70s χαρακτήρα τη συλλογή.

Είναι ένα αξεσουάρ σχεδόν τόσο παλιό, σχεδόν όσο ο ίδιος ο χρόνος και το οποίο έγινε σύμβολο θηλυκότητας. Η ιστορία έχει δει τις γυναίκες σε όλους τους πολιτισμούς, τις θρησκείες και τον κόσμο να φορούν κάποια εκδοχή του, όμως ως τάση στα αξεσουάρ μόδας έρχεται και φεύγει κάθε τόσο. 

Δεν ήταν όμως μόνο η Donatella Versace, που το πρότεινε στην πρόσφατη συλλογή της. Το μαντήλι έκανε αισθητή την παρουσία του σε πολλές συλλογές για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2021. Τα μοντέλα στον Dior, φορούσαν μια ποικιλία από μαντήλια, συμπεριλαμβανομένων των πιο elegant μεταξωτών. δεμένων à la babushka. Το αξεσουάρ ήταν επίσης στους Connor Ives, Max Mara, Paco Rabanne και Anna Sui.

Όσο για το δέσιμο που αναφέρεται ως à la babushka και αποθέωσε ο Versace, μπορείτε απλώς να σκεφτείτε πως θα φορούσατε στο κεφάλι μία κλασική bandana.

Διπλώνετε το αγαπημένο σας μαντήλι διαγώνια, καλύπτετε τα μαλλιά και το δένετε ακριβώς από κάτω στο ύψος του αυχένα. Aν χρειαστεί στερεώστε τα με κομψά hair clips στο πλάι, όπως τα κορίτσια στο show του ιταλικού οίκου.

Φυσικά μπορείτε πάντα να υιοθετήσετε το πιο dramatic ύφος του Gucci και να το δέσετε κάτω από το πιγούνι. 

Ή ακόμα κάτω από το λαιμό ή αντί για μάσκα προστασίας όπως η Olivia Palermo.

 

Εμείς βρήκαμε τα δικά μας αγαπημένα μαντήλια, με χρώμα και εντυπωσιακά prints για να το δοκιμάσουμε.

Aνακαλύψτε τα στη gallery:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.