ΣΤΙΛ

Ο οίκος Mugler ταρακούνησε τον κόσμο της μόδας με το βίντεο της ανοιξιάτικης συλλογής του


Μάρθα Κουμπάνη

1 Απριλίου 2021

Ο οίκος Mugler ταρακούνησε τον κόσμο της μόδας με το βίντεο της ανοιξιάτικης συλλογής του

Η συντριπτική πλειοψηφία των fashion labels αυτή τη σεζόν αποφάσισε να ακολουθήσει την πεπατημένη παρουσιάζοντας τις συλλογές έξι μήνες νωρίτερα στα εικονικά φέτος runways.

Ωστόσο, ο Mugler αποφάσισε να αναστρέψει το σενάριο κυκλοφορώντας το part 2 της συλλογής του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021. Εκτός από το καταπληκτικό video η συλλογή ήταν see now buy now, διαθέσιμη δηλαδή την ίδια κιόλας στιγμή προς πώληση.

Το απίστευτο βίντεο ανοίγει η Bella Hadid, φορώντας ένα δίχρωμο denim παντελόνι και body και κάνοντας ακροβατικά κυριολεκτικά στο κενό.

To runway ήταν κατασκότεινο την ώρα που οι καταγεγραμμένες κινήσεις των μοντέλων έπαιζαν σε reverse move και υπό τους ήχους του Want More της καλλιτέχνιδος Shy Girl.

Ο Cadwallader συνεχίζει την κληρονομιά του εμβληματικού Thierry Mugler, κάνοντας τις γυναίκες να μοιάζουν με υπερήρωες και τους χαρίζει υπερδυνάμεις.

Οι catsuits που αγκαλιάζουν τέλεια το σώμα και τα έντονα κοψίματα των ρούχων αποδομούν την εικόνα, την χτίζουν από την αρχή και δημιουργούν στα μάτια το εφέ μιας εντελώς διαφορετικής σιλουέτας. Πολλές φορές τα μοντέλα μοιάζουν με ρομπότ.

Οι κορσέδες, οι έντονοι ώμοι και ασυμμετρία είναι χαρακτηριστικά του οίκου.

Τα ρούχα του Cadwallader τραβούν τα βλέμματα. Από ένα σακάκι εμπνευσμένο από σχέδιο που φόρεσε ο David Bowie στις αρχές της δεκαετίας του '90 σε όλα αυτά τα γυμνά φορέματα και κορμάκια, που κατασκευάστηκαν με ένα νάιλον τούλι, το οποίο ο σχεδιαστής ονομάζει "αλεξίσφαιρο", ανθεκτικό στα εμπόδια αλλά και δάκρυα.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks στην gallery

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.