ΣΤΙΛ

Xρειάζεστε διακοπές; Aυτή η τάση θα φέρει καλοκαιρινή ανεμελιά στο στιλ σας


Μάρθα Κουμπάνη

7 Απριλίου 2021

Xρειάζεστε διακοπές; Aυτή η τάση θα φέρει καλοκαιρινή ανεμελιά στο στιλ σας
Το tie dye επιστρέφει για να διώξει τη μονοτονία.

Νιώθετε ότι έχετε κουραστεί; Ότι το μόνο που χρειάζεστε, είναι ένα εισιτήριο με άγνωστο προορισμό, αρκεί να φύγετε επιτέλους διακοπές;

H ρουτίνα της καραντίνας μάς έχει καταβάλλει όλες. Τι θα λέγατε λοιπόν, αφού προς το παρόν δεν μπορούμε να πάμε διακοπές, να φέρουμε τις διακοπές στο στιλ και το ντύσιμο μας; Και ποια καλύτερη ιδέα από ένα χαρούμενο και εντυπωσιακό print.

Kανένα print δεν μοιάζει με το tie dye.

Το tie-dye είναι από εκείνα τα «throwback trends» της μόδας των ’80s και των ’90s που έχουμε δει να επανέρχονται κάθε τόσο ανάμεσα στις τάσεις. Ωστόσο, οι ρίζες του στο στιλ των hippies είναι που το κάνουν τόσο νεανικό και bohemian.

Δεν είναι πλέον ένα απογοητευτικό DIY ατύχημα με την χλωρίνη στο πλύσιμο. Τώρα τα στροβιλισμένα χρώματα μπορούν πραγματικά να φαίνονται stylish.

Tα κορίτσια της μόδας το φορούν ήδη σε cool αποχρωματισμένα denim παντελόνια αλλά και πλεκτά. Φυσικά το 90s bucket hat είναι απαραίτητο για να υιοθετήσετε το look.

Για μια πιο προσγειωμένη εμφάνιση φορέστε μόνο ένα κομμάτι, όπως ένα πουκάμισο ή τζιν. Αν πάλι αισθάνεστε πιο τολμηρές, εντάξτε το σε σύνολα με έντονο χρώμα. Οι αγαπημένες μας Σκανδιναβές influencers θα πειραματιστούν σίγουρα με την άλλη μεγάλη τάση, το patchwork και τα crochet.

Δείτε πώς το φορούν τώρα οι πιο ενημερωμένες.

 

Δείτε ακόμη: Oι πιο chic μίντι φούστες τις άνοιξης

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.