ΣΤΙΛ

10 τάσεις στα μαγιό μας κάνουν να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

11 Απριλίου 2021

10 τάσεις στα μαγιό μας κάνουν να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι
10 τάσεις στα μαγιό που θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι του 2021

Στις μέρες μας, τα μαγιό δεν προορίζονται μόνο για μέρες που θα περάσουμε χαλαρές σε μια ξαπλώστρα δίπλα στην πισίνα ή ξαπλωμένες σε μια πετσέτα στην άμμο. Στην πραγματικότητα, οι fashionistas μας έχουν αποδείξει ότι τα μπικίνι μπορούν να φορεθούν ως tops, ενώ ένα ολόσωμο να συνδυαστεί με παντελόνα ή φούστα αντί για κορμάκι. Επομένως, οι τάσεις μαγιό του 2021 θα σας πάνε παντού, από απλές συναντήσεις με φίλους μέχρι να φτάσει η ώρα (αμήν!) να σερφάρετε στα κύματα.

Φέτος μετά από έναν τόσο δύσκολο χειμώνα ανυπομονούμε όσο ποτέ για την αίσθηση ελευθερίας και ανεμελιάς του καλοκαιριού. Και θα το περάσουμε όλο φορώντας το μαγιό μας.

Έντονα prints ή ουδέτεροι τόνοι; Mεταλλικές λάμψεις ή πλεκτές υφές; Kλασική εφαρμογή ή αποκαλυπτικά κοψίματα; Ό, τι κι αν προτιμάτε κάπου ανάμεσα τους, κρύβεται το ιδανικό, αυτό που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το προσωπικό στιλ σας.

Cool Cutouts

Micro-Strings

Asymmetrical

Λαμπερά υφάσματα

Bright, Happy Colors

Animal Print

Textured Fabric

Shades Of Brown

Funky Floral

High-Cut Thong Bottom

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.