ΣΤΙΛ

H ανοιξιάτικη συλλογή της DKNY πάει το city look σε άλλο level


Μάρθα Κουμπάνη

21 Απριλίου 2021

H ανοιξιάτικη συλλογή της DKNY πάει το city look σε άλλο level

Μέρες στην πόλη. Διαδρομές, κίνηση, η ζωή δεν σταματά στους δρόμους της. Κινείται συνεχώς. Το ίδιο κι εμείς. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας είναι απαιτητικοί, όμως είναι οι ίδιοι που μας κάνουν να νιώθουμε ζωντανοί και δραστήριοι.

Για αυτή την καθημερινή performance χρειαζόμαστε σύνολα άνετα και λειτουργικά, αλλά και με άποψη. Το city look ποτέ πριν δεν ήταν τόσο συναρπαστικό.

jenny.gr

Η νέα συλλογή της DKNY μας ανεβάζει τη διάθεση μέσα από το layering, και το mix & match. Tα κομμάτια της συλλογής συνδυάζονται πανεύκολα και δημιουργούν μοναδικά combos. Tην ίδια ώρα μπορούν να φορεθούν μεμονωμένα και να αποτελέσουν statement στοιχεία ενός look. Σε κάθε περίπτωση δημιουργούν εντυπωσιακές εμφανίσεις, την άνοιξη στην πόλη.

Το Αμερικάνικο brand μας μεταφέρει νοερά στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, τη Νέα Υόρκη. Αυτό είναι το mood της συλλογής, την οποία συνθέτουν κομμάτια που ολοκληρώνουν ένα 9-5 city look και προσφέρουν αμέτρητες στιλιστικές δυνατότητες.

Τι θα ανακαλύψεις;

jenny.gr

Έντονες αντιθέσεις όπου κυριαρχούν οι γλυκιές pastel αποχρώσεις, σύγχρονες υφές και δροσερά υφάσματα, στα πιο cool και μοντέρνα, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Η ανοιξιάτικη συλλογή της DKNY, αποτελεί τη συνέχεια της #DKNYSTATEOFMIND φιλοσοφίας της και έρχεται να αναδείξει την μοναδικότητα μας, ως ήρωες της καθημερινότητας. Μονοχρωματικά basic και sporty σύνολα που απογειώνονται με statement στοιχεία και θα τα φορέσουμε από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ.

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο τολμηρό για να αλλάξετε διάθεση οι λεπτομέρειες από δαντέλα και διχτυωτές υφάνσεις φτιάχτηκαν για εσάς!

Ή ίσως προτιμάτε μικρές πινελιές εκρήξεις neon χρωμάτων στα πιο κλασικά σύνολα και σιλουέτες. Εγγυημένα θα σας χαρίσουν το πολυπόθυτο νεοϋορκεζικο city look που θαυμάζουμε στις street style stars στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης!

jenny.gr

Η sporty πλευρά του καθημερινού στιλ

Οι πιο στιλάτες γυναίκες, αυτές που βρίσκονται πάντα on-top of the game, ξέρουν να αναγνωρίσουν την αξία του sport στιλ. Όπως αυτό της νέας συλλογής DKNY.

Όχι μόνο προσφέρει τη στήριξη που χρειαζόμαστε κατά την άσκηση, αλλά μας επιτρέπει να πειραματιστούμε με athleisure outftits που συνδυάζουν με τον πιο φρέσκο και αναπάντεχα στιλάτο τρόπο διαφορετικά στοιχεία.

jenny.gr

Οι επιλογές μας γεμίζουν με έντονα χρώματα όπως το ροζ της τσιχλόφουσκας, το ζωντανό χρώμα του πράσινου μήλου, το ζεστό κίτρινο της μιμόζας σε συνδυασμό με πινελιές από μπλε ελεκτρίκ και το κόκκινο του ιβίσκου. Η συλλογή περιλαμβάνει τα αγαπημένα των fashionistas crop tank tops, ποδηλατικά σορτσάκια, διχτυωτά πουλόβερ που είναι ιδανικά για layering ενώ τα πιο άνετα σύνολα από μπουστάκια και κολάν χωρίς ραφές μπορούν να φορεθούν από το μάθημα της yoga έως βόλτα με τις φίλες για brunch.

Τα αξεσουάρ

To look μας στην πόλη ολοκληρώνεται με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Η ανοιξιάτικη συλλογή DKNY περιλαμβάνει trendy fashion items για κάθε στιλ αλλά και ώρα της ημέρας. Από τα εντυπωσιακά puffer totes και τα backpacks, στις crossbodies και top-handle τσάντες δίνουν η λειτουργικότητα είναι προτεραιότητα. Τα σανδάλια με πλατφόρμα (huge trend της σεζόν), τα sneakers με τα έντονα fluos και τα ιριδίζοντα ψηλοτάκουνα πέδιλα και γόβες έρχονται να βάλουν τέλος στην μονοτονία.

jenny.gr

Αν λοιπόν αναζητούσατε μια συλλογή για αψεγάδιαστο urban στιλ η DKNY έχει την απάντηση.

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store στον ισόγειο χώρο του Golden Hall καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS