ΣΤΙΛ

Η Monica Βellucci επιβεβαιώνει πως είναι το παντοτινό style icon: Στον Dior με statement πανωφόρι


Μάρθα Κουμπάνη

6 Ιουλίου 2021

Η Monica Βellucci επιβεβαιώνει πως είναι το παντοτινό style icon: Στον Dior με statement πανωφόρι
Η Monica Βellucci παρέδωσε μαθήματα στιλ στην front row του Dior

Η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής που πραγματοποιείται στο Παρίσι είναι η πρώτη στην οποία τα shows γίνονται φυσικά, με περιορισμένο αριθμό καλεσμένων. 

Χθες το απόγευμα ο οίκος Dior παρουσίασε την συλλογή του στο Musée Rodin και η front row, με λίγους και καλούς, ήταν στ'αλήθεια εντυπωσιακή.

Aνάμεσα στις εντυπωσιακές παρουσίες, από την Jennifer Lawrence στην Cara Delevingne, η επιβλητική ομορφιά της Ιταλίδας diva Μοnica Bellucci ξεχώριζε.

Η iconic star βρέθηκε στην front row και μαγνήτισε τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων. Απέδειξε γιατί θεωρείται διαχρονικό είδωλο του στιλ και της ομορφιάς. Εμφανίστηκε με statement πανωφόρι, ankle boots και  γυαλιά ηλίου, όλα Dior.

H καμπαρντίνα της σε γκρι/μαύρο είχε το πιο ενδιαφέρον leopard print. Το trench coat της έδειχνε πολυτελές, χάρη στο ελαφρώς γυαλιστερό ύφασμα.

Τα πανύψηλα μποτάκια της Bellucci είχαν φιάπα στο μπροστινό μέρος, ενώ το look συμπλήρωνε μια shoulder bag και ένα χρυσό κολιέ αλυσίδα.

 

jenny.gr

Δείτε ακόμη: Dior Fall 2021 Haute Couture

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.