ΣΤΙΛ

H Κendall Jenner δείχνει τη μεγαλύτερη τάση στα bikinis για φέτος


Μάρθα Κουμπάνη

20 Ιουλίου 2021

H Κendall Jenner δείχνει τη μεγαλύτερη τάση στα bikinis για φέτος
H Κendall Jenner με την μεγαλύτερη τάση στα bikinis για φέτος

Αφού υποστήριξε το boyfriend, Devin Booker σε έναν αγώνα μπάσκετ, η Kendall Jenner άφησε στην άκρη το oversized jacket των Phoenix Suns για ένα μικρό πράσινο μπικίνι.

H Kendall Jenner είναι έτοιμη για το καλοκαίρι. Το μοντέλο, 25 ετών, μοιράστηκε μια selfie φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να φορά την τάση στα μαγιό του καλοκαιριού. Ένα μικροσκοπικό μπικίνι σε πράσινη απόχρωση από το brand Gonza, μια μάρκα μαγιό που ιδρύθηκε από τις φίλες της Victoria και Sofia Villarroel. Το μαγιό της εκτός από το φρέσκο πράσινο του φασκόμηλου χρώμα αφήνει λίγα στη φαντασία, με τα  κορδόνια να δένουν χιαστί στο επάνω μέρος και το ψηλό κόψιμο να τραβά τα βλέμματα στο κάτω.

Μία από τις πιο σέξι τάσεις για φέτος ακούει στο όνομα underboob bikini. Και βέβαια όπου ακούμε μπικίνι ξέρουμε ότι κάπου κρύβεται η Κendall Jenner. 

Tι είναι το underboob bikini; Πρακτικά είναι το κλασικό τριγωνάκι, φορεμένο όμως ανάποδα! Όπως μάλιστα αναφέρει το Lyst, η ζήτηση έχει αυξηθεί κατά 50% τον τελευταίο έναν χρόνο.

Δείτε τα δικά μας αγαπημένα bikinis:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/@kendalljenner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.