ΣΤΙΛ

Η νέα It bag που έκλεψε την καρδιά των fashion girls -Tέλεια και για την παραλία


Μάρθα Κουμπάνη

23 Ιουλίου 2021

Η νέα It bag που έκλεψε την καρδιά των fashion girls -Tέλεια και για την παραλία
Η νέα It bag που έκλεψε την καρδιά των fashion girls

Όταν σκεφτόμαστε designer bags στο μυαλό μας έρχονται δερμάτινες, structured, τσάντες με κομψά χερούλια και χρυσά γράμματα που κοστίζουν μια περιουσία. Κι αν σας λέγαμε ότι μια designer τσάντα μπορεί να είναι τόσο απλή, ελαφριά και καλοκαιρινή που να μπορείτε να την κρατήσετε ενώ φοράτε το μπικίνι σας;

Από την iconic τσάντα από νάιλον στην δερμάτινη shoulder bag Cleo, η Prada σίγουρα ξέρει πώς να σχεδιάσει μια cult τσάντα. Έτσι αν οι ντουλάπες των πιο στιλάτων γυναικών του Instagram έχουν κάτι να μας πουν αυτή την εβδομάδα, είναι πως οίκος συνεχίζει να υπερασπίζεται την φήμη του. Η πρόσφατη κυκλοφορία του οίκου Prada που έχει κλέψει την καρδιά των fashion girls είναι μια απλή τσάντα από raffia σε  6 διαφορετικές αποχρώσεις.

Με τις πρακτικές διαστάσεις μιας tote-bag, το λογότυπο Prada και με απολύτως καλοκαιρινή αισθητική, η designer τσάντα Prada είναι η καλύτερη παρέα στην παραλία και την πισίνα.

Prada raffia bag

 

@LUCYWILLIAMS02

jenny.gr
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.