ΣΤΙΛ

H λεπτομέρεια στη φούστα της Katie Holmes που πρέπει να αναζητήσετε στην επόμενη δική σας


Μάρθα Κουμπάνη

29 Ιουλίου 2021

H λεπτομέρεια στη φούστα της Katie Holmes που πρέπει να αναζητήσετε στην επόμενη δική σας
H λεπτομέρεια στη φούστα της Katie Holmes που πρέπει να αναζητήσετε στην επόμενη δική σας

Η Katie Holmes, βασίλισσα των low key τάσεων, μόλις φόρεσε ένα high key trend με τον δικό της τρόπο. Δεν προσπαθεί πολύ για να δείχνει στιλάτη, αλλά μπορεί να απογειώσει σχεδόν οτιδήποτε φορά, για αυτό και την αγαπάμε. Στην πρόσφατη εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη φόρεσε την τάση στις φούστες της χρονιάς. Για την ακρίβεια, πρόκειται για μια λεπτομέρεια που όμως έκανε την διαφορά σε ολόκληρό το look της.

Πρόκειται για μια λευκή μίντι φούστα, η οποία ξεχωρίζει για την cut out λεπτομέρεια στη μέση. H συγκεκριμένη φούστα που επέλεξε η Holmes ακροβατεί ανάμεσα στο cut -out trend και το midriff flossing και είναι εξαιρετικά δημοφιλής αυτό το καλοκαίρι. 

Την φούστα συνδύασε με ένα μαύρο crop top και μαύρα δερμάτινα σανδάλια Birkenstocks. Δημιούργησε έτσι ένα σύνολο minimal και δροσερό, ιδανικό για την πόλη αλλα και τις διακοπές μας στο νησί.

jenny.gr

Οι φούστες αυτού του στιλ έχουν κερδίσει τα κορίτσια της μόδας από την πρώτη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους στα runways, και έτσι έγιναν ανάρπαστες όταν brands όπως το Musier Paris δημιούργησαν τις δικές τους, affordable εκδοχές. Κάπως έτσι έγιναν από τα cult κομμάτια του 2021 ακόμα κι αν το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς το περάσαμε περιορισμένες στο σπίτι.

Οι φούστες σαν αυτή της Katie Holmes, έχουν μία έξτρα δόση θηλύκότητας και σεξαπίλ που μας αρέσει και ξέρουμε από τώρα, ότι θα σας χαρίσουν εγγυημένα εντυπωσιακές εμφανίσεις. Για αυτό και βρήκαμε τις ωραιότερες:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.