ΣΤΙΛ

Tακούνια στο νησί: Αυτά είναι τα μοναδικά που μπορείτε να φορέσετε


Μάρθα Κουμπάνη

31 Ιουλίου 2021

Tακούνια στο νησί: Αυτά είναι τα μοναδικά που μπορείτε να φορέσετε
Tακούνια στο νησί: Αυτά είναι τα μοναδικά που μπορείτε να φορέσετε

Το καλοκαίρι όταν σκεφτόμαστε τακούνια, απορρίπτουμε σχεδόν αμέσως την ιδέα να τα φορέσουμε στο νησί. Είναι δύσκολο ακόμα και να βάλουμε τις δύο αυτές λέξεις στην ίδια πρόταση.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι δεν μπορούμε να φορέσουμε τακούνια στο νησί. Εξαρτάται άλλωστε πάντα και από την περίσταση (πού θα πάμε/ πώς θα μεταβούμε στο σημείο, το dress code κλπ).

Εκτός από το γεγονός ότι δεν θέλουμε τίποτα που να μας πιέζει ή κουράζει ή δυσκολεύει πάνω μας, τα σοκάκια και οι κατηφόρες στα ελληνικά νησιά καθιστούν το να φορέσουμε τακούνια σχεδόν αδύνατο. Κι όμως γίνεται, αν επιλέξουμε το σωστό σχέδιο. Όχι, πολύ ψηλό ή stilletto και με λουράκια που δένουν γύρω από τον αστράγαλο και συγκρατούν το πόδι.

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από block heels;

Άνετο και σταθερό, τετράγωνο τακούνι στα πέδιλα του καλοκαιριού, σας εξασφαλίζει στιλ χωρίς να ανησυχείτε για τα σοκάκια. Το μυστικό είναι στο σχήμα του τακουνιού. Θα μπορούσατε να φορέσετε και μια χαμηλή πλατφόρμα, αρκεί να αποφύγετε το τακούνι που στενεύει προς τα κάτω και να προτιμήσετε ένα στιλ flatform.

Έτσι τα mid heel σανδάλια αναδεικνύονται στο ιδανικό στιλ για το νησί. Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα. Αν λοιπόν ετοιμάζεστε για τις διακοπές σας και φτιάχνετε την βαλίτσα σας, πάρτε τα μαζί σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.