ΣΤΙΛ

To κομψό φόρεμα που θα μας μεταμορφώσει σε Rachel Green βρέθηκε και είναι υπέροχο


Μάρθα Κουμπάνη

18 Αυγούστου 2021

To κομψό φόρεμα που θα μας μεταμορφώσει σε Rachel Green βρέθηκε και είναι υπέροχο
To κομψό φόρεμα που θα μας μεταμορφώσει σε Rachel Green βρέθηκε και είναι υπέροχο

Σαν γνήσια milleniall είμαι fan των Friends από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Έχω παρακολουθήσει τον Ross και τη Rachel να χωρίζουν και να επανασυνδέονται, ενώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να τραγουδάει το «Smelly Cat» της Φοίβης περισσότερες φορές από ό, τι θα έπρεπε. Όταν όμως η αγάπη μου για την σειρά συναντά την αγάπη μου για την μόδα μου δίνει απίστευτη χαρά.

Όσοι έχουν δει τη σειρά πολλές φορές, όπως εγώ, θα θυμούνται το "The One Where Nobody's Ready". Και όσες αγαπούν την μόδα θα θυμούνται το εκπληκτικό πράσινο φόρεμα σε απόχρωση της μέντας που φοράει η Rachel στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Είναι ένα βασικό παράδειγμα μινιμαλισμού της δεκαετίας του '90 με τετράγωνη λαιμόκοψη, φαρδιές τιράντες ώμου και μίντι μήκος.

Κάθε φορά που παρακολουθώ το επεισόδιο, σκέφτομαι πόσο τέλειο θα ήταν αυτό το φόρεμα για έναν γάμο ή μια πιο επίσημη περίσταση, και φαίνεται ότι κάποιος από το γνωστό brand Whistles σκέφτηκε το ίδιο πράγμα. Η μάρκα κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα φόρεμα ολόιδιο με εκείνο του εμβληματικού look και πλέον μπορούμε να ντιγράψουμε την εμφάνιση της Rachel ακόμα πιο εύκολα.

jenny.gr

Η συγχρόνη εκδοχή του Whistles έχει την ίδια εφαρμογή με το φόρεμα που φορούσε αρχικά η Jennifer Aniston το 1996, ελαφρώς πιο μακρύ με σκίσιμο στο πλάι. 

Το φόρεμα πως είπαμε είναι ιδανικό αν είστε καλεσμένη σε γάμο, ωστόσο αυτό δεν είναι δεσμευτικό. Μπορεί να φορεθεί στο γραφείο ή σε μια έξοδο και να δείχνει εξίσου κομψό και δροσερό.

jenny.gr

Whistles 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.