ΣΤΙΛ

Η Beyoncé έκανε το τέλειο color blocking κι εμείς κρατάμε σημειώσεις


Μάρθα Κουμπάνη

26 Αυγούστου 2021

Η Beyoncé έκανε το τέλειο color blocking κι εμείς κρατάμε σημειώσεις
To color blocking look της Beyoncé μας έδωσε έμπνευση

Όταν η Beyoncé λέει ότι κάτι είναι τάση, δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε.

Η σταρ είναι παντρεμένη με τον ράπερ και παραγωγό Jay-Z και έχουν μαζί τρία παιδιά, την Blue Ivy και τα δίδυμα Rumi και Sir Carter. 

Όλοι ξέρουμε πως η Queen Βey, λίγο πριν κλείσει τα 40 αποτελεί ένα αληθινό είδωλο του στιλ, πράγμα που έχει αποδείξει τόσο στα video clips της όσο και με την παρουσία της επι σκηνής και σε μεγάλες εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών μοιράζεται πιο συχνά τα looks της με τους θαυμαστές της στο Instagram. Οι πρόσφατες εμφανίσεις της μας έδωσαν έμπνευση, καθώς δείχνουν την έγκρισή της σε μερικά από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα την είδαμε παρέα με τον σύζυγό της Jay Z να πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια Αbout Love, τoυ οίκου κοσμημάτων Tiffany & Co. Eκείνη φορά ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα και τα πιο εμβληματικά διαμάντια της ιστορίας του οίκου.

Αυτή τη φορά, άφησε στην άκρη τα διαμάντια για ένα πιο sexy και καλοκαιρινό outfit, το οποίο μοιράστηκε με τους εκατομμύρια fans της. Σε μία σειρά φωτογραφιών, την βλέπουμε να περπατά προς το ιδιωτικό της ελικόπτερο κρατώντας το χέρι της 4χρονης κόρης της Rumi και φορώντας έναν τολμηρό χρωματικό συνδυασμό.

Στο τελευταίο της colorblocking look φορά εφαρμοστή μίνι φούστα σε απόχρωση magenta και πορτοκαλί, πλεκτό τοπ με μακριά μανίκια, στολισμένο κατα μήκος του ντεκολτέ με κρύσταλλα. Η φούστα της στο μπροστινό μέρος είχε ένα statement φερμουάρ. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα τσαντάκι μέσης με ροζ snakeskin print, κρεμαστά σκουλαρίκια, μαύρα γυαλιά ηλίου και nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Λατρέψαμε τον απολαυστικό, φρουτένιο χρωματικό συνδυασμό της και θα τον αντιγράψουμε, είτε με φούστα όπως έκανε η pop diva, είτε με παντελόνι. Το σύνολο με τη mini skirt είναι ιδανικό για μια βραδινή έξοδο για κοκτέιλ ή άλλη περίσταση στην οποία θέλετε να εντυπωσιάσετε, με ένα αναπάντεχο twist.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.