ΣΤΙΛ

Αν μισείτε τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, η νέα τάση είναι ακόμα πιο τολμηρή


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2021

Αν μισείτε τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, η νέα τάση είναι ακόμα πιο τολμηρή
Αν μισείτε τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, η νέα τάση είναι ακόμα χειρότερη

Λίγα είδη ένδυσης έχουν συζητηθεί τις τελευταίες δύο δεκαετίες με μεγαλύτερη περιφρόνηση από το  χαμηλοκάβαλο παντελόνι. Ήταν fashion staple στο στιλ των early 00s, έγραψε ιστορία ως το πιο άβολο, μη πρακτικό αλλά και τολμηρό ρούχο, με μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες της εποχής να το φορούν και να προκαλούν, όπως η Paris Hilton και Keira Knightley. Και όμως, μαζί με κάθε τάση του millenium που επιστρέφει, το τζιν με το μικροσκοπικό φερμουάρ και το εκτεθειμένο thong επιστρέφει και αυτό.

Σύμφωνα με την ψηφιακή πλατφόρμα αγορών ShopStyle, οι αναζητήσεις για χαμηλοκάβαλα τζιν έχουν αυξηθεί κατά 44%, σε σύγκριση με το 2020.

Ξέρουμε ότι οι περισσότερες από εσάς το μισείτε και μακάρι να μπορούσαμε να σας πούμε ότι η νέα εκδοχή τους είναι καλύτερη και πιο άνετη, αλλά δυστυχώς όχι.
Η πλειοψηφία των νέων παραλλαγών που εμφανίζονται στο προσκήνιο της μόδας είναι ακόμη πιο δύσκολο να φορεθούν: Μιλάμε για την επιστροφή των V pants.

H μέση του παντελονιού αυτού σχηματίζει V και κάνει «βουτιά» στην ηβική περιοχή καθιστώντας το ακόμη πιο αποκαλυπτικό. Πολλά από τα αγαπημένα brands της Gen Z, όπως το Μiaou και το έχουν κυκλοφορήσει τα δικά τους μοντέρνα V-pants, τα παντελόνια που διχάζουν.

Έχουμε δύο επιλογές. Είτε να τα απορρίψουμε πριν τους δοθεί η ευκαιρία ή να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και να αγκαλιάσουμε το παντελόνι V για αυτό που είναι.

Θα το τολμούσατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.