ΣΤΙΛ

Friday Night Out: H τάση στα φορέματα που θα υιοθετήσουμε για τις εξόδους μας


Μάρθα Κουμπάνη

17 Σεπτεμβρίου 2021

Friday Night Out: H τάση στα φορέματα που θα υιοθετήσουμε για τις εξόδους μας

Συνήθως, όταν η Alexa Chung μοιράζεται ένα outfit στο instragram είναι βέβαιο ότι σχεδόν πάντα θα είναι υπέροχο. Και κάπως έτσι είδαμε την Alexa Chung να φοράει ένα δαντελένιο φόρεμα σε ένα πάρτι και τώρα θέλουμε κι εμείς να φορέσουμε ένα δαντελένιο φόρεμα σε ένα πάρτι. Δεν ξέρουμε απο πού ήταν το φόρεμα της Alexa, αλλά γνωρίζοντας την αγάπη της για vintage κομμάτια, μαντεύουμε ότι ήταν ένα second hand διαμαντάκι. Και πριν την Alexa ήταν η Victoria Beckham, με μοβ δημιουργία της συλλογής της.

Αν λοιπόν αναζητούσατε ένα απλό και πολύ κομψό φόρεμα για τις βραδινές σας εξόδους, τώρα αλλά και αργότερα (πχ στα χριστουγεννιάτικα parties), αυτή είναι η τάση που πρέπει να σας απασχολήσει.

Ενώ υπάρχουν πολλά vintage slip φορέματα εκεί έξω, καταλαβαίνω ότι οι μεταχειρισμένες αγορές μπορεί να μην είναι για όλες. Ευτυχώς, τα fashion brands δημιούργησαν τις δικές τους επιλογές εκπληκτικών slip dresses με δαντέλα. 

Η αξία του slip dress στην γκαρνταρόμπα μας είναι γνωστή και πλέον οι περισσότερες έχουμε ένα στη ντουλάπα μας. Το νέο στοιχείο είναι η δαντέλα, στο ίδιο χρώμα, ή σε αντίθεση. O τρόπος που πέφτουν στο σώμα είναι που τα κάνει τόσο γοητευτικά. Πλέον έρχονται ακόμα πιο θηλυκά και υπόσχονται να κάνουν κάθε εμφάνιση, πρωινή ή βραδινή, μοναδική. Στην πρώτη περίπτωση θα τα συνδυάσετε με chunky sneakers και T-shirt, ένα oversized ανοιχτό πουκάμισο ή shacket από πάνω ή το αγαπημένο σας denim μπουφάν. Για ένα βραδινό look σας προτείνουμε να φορέσετε πέδιλα με τακούνι (το ύψος το αφήνουμε σε εσάς) και να παίξετε με τα κοσμήματα και αξεσουάρ.

Είτε επιλέξετε ένα σε σκούρο χρώμα, είτε ρομαντικά pastels, θα τραβήξει τα βλέμματα.

Best lace slip dresses

 

@PROSENKILDE

Best lace slip dresses

 

@CHRISSYFORD

 

Best lace slip dresses

 

@ALEXACHUNG

Δείτε τις δικές μας επιλογές:

jenny.gr

 Zara

jenny.gr

Mango 

jenny.gr

Gabriela Hearst 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.