ΣΤΙΛ

Επιτέλους blazers: Bρήκαμε τα ωραιότερα που θα σας ντύσουν με στιλ


Μάρθα Κουμπάνη

24 Σεπτεμβρίου 2021

Επιτέλους blazers: Bρήκαμε τα ωραιότερα που θα σας ντύσουν με στιλ
Επιτέλους blazers: Bρήκαμε τα ωραιότερα που θα σας ντύσουν με στιλ

H θερμοκρασία έπεσε απότομα και δε μπορούμε να σκεφτούμε τιίποτα καλύτερο από ένα blazer.

Eίναι το ιδανικό πανωφόρι για τη μεταβατική περίοδο ανάμεσα στις δύο εποχές, γι' αυτό κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα blazers της αγοράς: για να τα φορέσετε σε ανανεωμένα office looks από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς και σε μια πιο formal βραδινή έξοδο.

Πάνω από το αγαπημένο σας φαρδύ τζιν παντελόνι και με μποτάκια και πάνω από ένα αισθησιακό slip dress με πέδιλα το βράδυ.

Αυτή τη σεζόν, οι τόνοι πέφτουν και βλέπουμε τα ουδέτερα χρώματα να πρωταγωνιστούν. Το φθινόπωρο του 2021, η μεγάλη επιστροφή είναι τα δερμάτινα blazer, απολύτως minimal και χωρίς κανένα διακοσμητικό στοιχείο.

Το σακάκι είναι, πλέον, ένα από τα must-have και πιο διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Τις τελευταίες σεζόν, το βλέπουμε -σχεδόν- να κυριαρχεί στις πιο fashionable street style εμφανίσεις.

Είναι ένα κομμάτι που χαρίζει δυναμισμό και σοφιστικέ στιλ σε κάθε εμφάνισή μας.

Το ανδρόγυνο και αυστηρό στιλ που αποπνέει μας αρέσει τόσο που ένα μόνο χρώμα και σχέδιο δεν αρκεί. Για φέτος την άνοιξη τα σακάκια χρωματίζονται σε όλο το φάσμα του ουράνιου τόξου. Δεν λείπουν τα ρομαντικά και θηλυκά μοτίβα, ενώ και το δέρμα δίνει το παρών ανάμεσα στα blazer trends.

Συχνά γίνονται τολμηρά, έχουν τονισμένους ώμους ή ζώνη που τονίζει την μέση.

Βρείτε το δικό σας αγαπημένο blazer.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.