ΣΤΙΛ

O νέος τρόπος να κρατάμε την τσάντα μας σύμφωνα με τον Saint Laurent


Μάρθα Κουμπάνη

3 Οκτωβρίου 2021

O νέος τρόπος να κρατάμε την τσάντα μας σύμφωνα με τον Saint Laurent
O νέος τρόπος να κρατάμε την τσάντα μας σύμφωνα με τον Saint Laurent θα σας ξαφνιάσει

Nα τα πάρουμε από την αρχή. Μιλήσαμε ήδη για το show του οίκου Saint Laurent και την ανοιξιάτικη συλλογή του Anthony Vaccarello, που παρουσιάστηκε μπροστά από τον πύργο του Eiffel το βράδυ της Τρίτης. Μιλήσαμε για την μεταλλική κατασκευή που κοσμούσε το κέντρο του runway και που θύμιζε καταρράκτη, αλλά και για τα έντονα χρώματα και floral μοτίβα της συλλογής, εμπνευσμένης από την κόρη του Picasso, που συνέθεσε το neo sexy look. 

Σύμφωνα με τον Vaccarello το μεταπανδημικό βραδινό στιλ θα περιλαμβάνει statement αξεσουάρ, ακόμα και μαύρα γυαλιά ηλίου. Η συλλογή ήταν τόσο glam που ο σχεδιαστής θέλησε να αναθεωρήσει ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες κρατάμε την βραδινή τσάντα μας, συνήθως κάποιο φάκελο ή clutch. 

Kαι τον άλλαξε, γιατί μπορεί, Saint Laurent είναι αυτός.

Έτσι λοιπόν, σε πολλά από τα looks που είδαμε στην πασαρέλα, τα μοντέλα δεν κρατούσαν την τσάντα φάκελο με χάρη στα ντυμένα με δερμάτινα, μακριά γάντια, χέρια τους. Την φορούσαν μέσα από το παντελόνι ή την ζώνη τους!

jenny.gr

φάκελοι στερεώθηκαν μέσα σπό τα ψηλόμεσα παντελόνια στο ύψος της μέσης και μεγάλες ζώνες του συγκρατούσαν στην θέση τους. Η φρέσκια αυτή πρόταση μας λύνει σίγουρα τα χέρια στις εξόδους μας, όταν θέλουμε να έχουμε μαζί το τσαντάκι μας ενώ με το ένα χέρι κρατάμε το ποτό μας και με το άλλο τραβάμε selfie φωτογραφίες. 

jenny.gr

Και μπορεί να μην ξέρουμε αν ο σχεδιαστής σκεφτόταν τα παραπάνω ή η μούσα του για την συλλογή Paloma Picasso, συνηθίζει να κρατά με αυτό τον τρόπο την τσάντα της, το αποτέλεσμα όμως είναι σίγουρα ενδιαφέρον.

jenny.gr

Εσείς θα το τολμούσατε;