ΣΤΙΛ

Mπορεί τo preppy να είναι sexy; Tα πιο κομψά co ords με φούστα αποδεικνύουν πως γίνεται


Μάρθα Κουμπάνη

2 Οκτωβρίου 2021

Mπορεί τo preppy να είναι sexy; Tα πιο κομψά co ords με φούστα αποδεικνύουν πως γίνεται
Cute & Sexy: Tα πιο κομψά co ords με φούστα

Σε όλες μας έχει συμβεί το πρωί καθώς ετοιμάζόμαστε για το γραφείο να αισθανόμαστε πως μας λείπει η έμπνευση. Αυτό μαζί με το πρωινό ξύπνημα κάνε το ντύσιμο το πρωί πιο δύσκολο. Για να είμαστε κομψές ακόμα και το πρωί που φεύγουμε βιαστικά χρειαζόμαστε look ευκολοφόρετα και stylish.

Το φθινόπωρο μας φέρνει χαρά όπως και η ανανέωση της γκαρνταρόμπας και του στιλ μας. Και, μπορεί ο καιρός να μην είναι ακόμα σταθερά κρύος, ωστόσο, είναι η καλύτερη στιγμή να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Τι καλύτερο από ένα κομψό σετ;

Τα σετ επιστρέφουν πιο στιλάτα από ποτέ και αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας. Στην αγορά υπάρχουν πλέον αμέτρητες επιλογές matching set από άνετες φόρμες, δερμάτινα σύνολα, κοστούμια με παντελόνι ή φούστα.

Εδώ είμαστε. Πριν προλάβουμε να κρύψουμε εντελώς τα πόδια μας μέσα σε μακριά παντελόνια, αποφασίσαμε πψως είναι καλή στιγμή να δώσουμε μια ευκαριά σε ένα από αυτά τα preppy-girly σύνολα με φούστα. Τα co-ords με φούστα του φέτινου φθινοπώρου φαίνεται πως έχουν παιχνιδιάρικη διάθεση και μια προτίμηση στις tweed και μπουκλέ υφές, προετοιμάζοντας μας για τις πιο κρύες μέρες με στιλ. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν edgy λεπτομέρειες που σπάνε τον αυστηρό και vintage χαρακτήρα τους καιπροσθέτουν μια punk νότα.

Ανυπομονούμε να τα φορέσουμε με loafers με τρακτερωτή σόλα, μπότες μέχρι το γόνατο και combat boots που θα κάνουν αντίθεση.

Αυτά είναι τα co-ords με φούστα που ξεχωρίσαμε:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.