ΣΤΙΛ

Λευκή, μίντι, υπέρκομψη: H φούστα της Angelina Jolie που θέλουμε διακαώς


Μάρθα Κουμπάνη

17 Οκτωβρίου 2021

Λευκή, μίντι, υπέρκομψη: H φούστα της Angelina Jolie που θέλουμε διακαώς
Λευκή, μίντι, υπέρκομψη: H φούστα της Angelina Jolie που θέλουμε διακαώς

Η Angelina Jolie δεν κάνει συχνά εμφανίσεις αλλά όταν κάνει δεν απογοητευει ποτέ. Αυτή την φορά η star εμφανίστηκε στο Λος Άντζελες, όπου βρέθηκε για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Know Your Rights and Claim Them» καθώς και για να φωτογραφηθεί με τους fans της και να τους χαρίσει ένα αυτόγραφο.

Η 46χρονη ηθοποιός πήγε στο βιβλιοπωλείο Skylight φορώντας την πιο κομψή λευκή φούστα για το φθινόπωρο. Επέλεξε μια sleek, λευκή, μίντι φούστα και ένα γκρι πλεκτό με φαρδιά λαιμόκοψη, τα οποία συνδύασε με nude γόβες και τσάντα σε greize απόχρωση.

Αντζελίνα Τζολί

Είχε τα μαλλιά της ελεύθερα, ενώ ξεχώριζαν ένα διακριτικό κολιέ και ένα χρυσό βραχιόλι. Η Angelina Jolie είναι από τις πιο κομψές γυναίκες του Hollywood, που αγαπούν τον μινιμαλισμό στα σύνολα τους. Λατρεύει το λευκό, όπως και το μαύρο και τους τόνους του μπεζ.

Έτσι για εκείνη το να φορέσει μια λευκή φούστα μέσα στο φθινόπωρο και τον μουντό καιρό δεν ήταν πρόβλημα. Η φούστα της άλλωστε φαίνεται να είναι πλεκτή και άρα όχι μόνο την κρατά ζεστή αλλά και της χαρίζει αυτή την cozy αίσθηση που μας αρέσει στα πλεκτά ρούχα. Το σύνολο της ήταν ιδανικό για το γραφείο αλλά και μια έξοδο, ενώ η φούστα της θα μπορούσε να φορεθεί και με κομψές, knee high μπότες.

Όλα αυτά λίγο αφού εθεάθη σε γεύμα με τον πρώην σύζυγό της Johnny Lee Miller με τις φήμες για επανασύνδεση να φουντώνουν. Ήταν παντρεμένοι για τρία χρόνια, από το 1996 έως το 1999.

Φωτογραφία: Getty/Ιdeal image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.