ΣΤΙΛ

H Rosie Huntington-Whiteley μας θυμίζει τη διαχρονική αξία του cozy γκρι πουλόβερ


Μάρθα Κουμπάνη

19 Οκτωβρίου 2021

H Rosie Huntington-Whiteley μας θυμίζει τη διαχρονική αξία του cozy γκρι πουλόβερ
H Rosie Huntington-Whiteley μας θυμίζει την αξία του γκρι πουλόβερ και φέρνει το χειμώνα

Καθώς βαδίζουμε προς τον χειμώνα η αίσθηση του κρύου φέρνει μαζί της την ανάγκη για αναζήτηση της θαλπωρής. Αυτό ακριβώς το feeling είναι που μας χαρίζουν τα αγαπημένα μας πλεκτά κομμάτια. Τα πρώτα εισβάλλουν ήσυχα στην γκαρνταρόμπα μας μέσα από ουδέτερους τόνους και αποχρώσεις που κάνουν την μετάβαση από το καλοκαιρινό στο χειμερινό στιλ αρμονική και αβίαστη. Τα basics είναι οι απόλυτοι ήρωες του στιλ μας και αυτό το γνωρίζει καλά η ορκισμένη μινιμαλίστρια Rosie Huntington-Whiteley. 

Το μοντέλο και επιχειρηματίας με το τελευταίο της look στο Instagram μας θύμισε την αξία ενός από τα basics, που δεν είναι άλλο από το γκρι πουλόβερ.

Το γκρι πλεκτό είναι μια πολύ κομψή επιλογή, ιδίως αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό μαύρο ζιβάγκο και αποπνέει cozy vibes. Είναι ευκολοφόρετο. Αρκεί να σας πούμε μόνο ότι ταιριαζει με όλες τις αποχρώσεις του denim. Εκτός από jeans όμως, μπορεί να φορεθεί με leggings και με κάθε μήκος φούστας! H Rosie φόρεσε το γκρι roll neck πουλόβερ της με θηλυκή slip skirt στο χρώμα του πάγου και μπότες-κάλτσα σε greize.

 

To elegant outfit της μας έδωσε έμπνευση και δεν βλέπουμε την ώρα να το φορέσουμε στο γραφείο και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.