ΣΤΙΛ

H αγαπημένη τάση στα φορέματα της Gen Z βάζει τέλος στα στιλιστικά διλήμματα


Μάρθα Κουμπάνη

12 Νοεμβρίου 2021

H αγαπημένη τάση στα φορέματα της Gen Z βάζει τέλος στα στιλιστικά διλήμματα
H αγαπημένη τάση στα φορέματα της Gen Z βάζει τέλος στα στιλιστικά διλήμματα

Το story λίγο πολύ γνωστό: Είναι πρωί και εσύ ετοιμάζεσαι για μια γεμάτη μέρα στο γραφείο η οποία θα τελειώσει ίσως με ένα σημαντικό meeting ή επαγγελματικό -και κάπως επίσημο- δείπνο. Στέκεσαι μπροστά στην ντουλάπα και αναρωτιέσαι για 28474938η φορά στην ζωή σου «τι να φορέσω πάλι σήμερα». Στρέφεσαι προς τον κλασικό και μίνιμαλ συνδυασμό πουκάμισο και skinny τζιν παντελόνι -ίσως με ψηλοτάκουνα-, ένα συνδυασμό που πιθανότατα να μετανιώσεις αφού θα καταλήξει με πρησμένο στομάχι και φουσκάλες. Μήπως ένα εξίσου διαχρονικό μαύρο φόρεμα; Ή και αυτό είναι too formal;

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις σκέψεις που περνούν από το μυαλό σου τα κρίσιμα λεπτά πριν φύγεις για την δουλειά. Ο χρόνος τελειώνει και όλη αυτή η αναζήτηση για το ιδανικό look σου προκαλεί περισσότερο άγχος.

Chill. Να σε ενημερώσουμε εδώ ότι η Gen Z έχει ξεχωρίσει μια τάση στα φορέματα που αποδεικνύεται απρόσμενα ευέλικτη. 

Ο λόγος για τα mesh dresses, δηλαδή τα ημιδιάφανα φορέματα τα οποία είναι ίσες δόσεις θηλυκά και fashionable.

jenny.gr

Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μίντι και πολύχρωμα, με μακριά μανίκια και ψηλό λαιμό. Αγκαλιάζουν την σιλουέτα χωρίς να πιέζουν το σώμα και τραβούν τα βλέμματα με τα ιδιαίτερα χρώματα και prints τους ενώ εξασφαλίζουν ότι το στιλ σου είναι updated.Δεν είναι τυχαίο που η Kendall Jenner είναι μία από τις celebrities που δηλώνουν μεγάλες θαυμάστριες του στιλ.

jenny.gr

To φόρεμα είναι ιδανικό για όλη μέρα. Μπορείτε να το φορέσετε με μπότες μέχρι το γόνατο ή ankle boots και ένα oversized πανωφόρι. Σε κάθε περίπτωση θα σας χαρίσει ένα μοναδικό look που δεν περνά απαρατήρητο.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.