ΣΤΙΛ

Το shearling επιστρέφει: Πώς να το φορέσετε σε παλτό, παπούτσια αλλά και τσάντες


Μάρθα Κουμπάνη

16 Νοεμβρίου 2021

Το shearling επιστρέφει: Πώς να το φορέσετε σε παλτό, παπούτσια αλλά και τσάντες
Tα shearling αξεσουάρ του χειμώνα

Ένα βασικό στοιχείο της φθινοπωρινής σεζόν, το shearling επιστρέφει φέτος χάρη στα runway looks για για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021 που ενσωμάτωσαν την άνετη και κομψή τάση από μπότες μέχρι παλτό, τσάντες έως σακάκια.

Ενώ τα δερμάτινα μπουφάν και τα καμηλό παλτό είναι κλασικά κομμάτια σε κάθε γκαρνταρόμπα, τίποτα δεν ξεπερνά τη ζεστασιά και την άνεση του shearling. Κατασκευάζεται συμβατικά από κουρεμένο μαλλί προβάτου, κάποιες φορές και από συνθετικό δέρμα προβάτου. Η απαλή υφή του επιτρέπει σε αυτούς που το επιλέγουν να αισθάνονται άνετα όσο το φορούν. Πρόσφατα, το μοντέλο Hailey Beiber εμφανίστηκε στους δρόμους του Δυτικού Hollywood με ένα Jacquemus cropped jacket σε συνδυασμό με φαρδύ τζιν και ένα bucket hat, ισορροπώντας μεταξύ casual και chic.

Από τις μπότες με επένδυση μέχρι τα παλτό διπλής όψης είναι ιδανικό για να φέρει στα σύνολα μας cozy vibes και αίσθηση σαν να γυρίσαμε μόλις από μια εκδρομή στο βουνό. Οι μεγαλύτεροι οίκοι από τον Prada έως τον Bottega Veneta παρουσίασαν τις δικές τους εκδοχές για το shearling αυτό το φθινόπωρο, από αφράτες μίνι τσάντες μέχρι αεροπορικά jackets.

Πώς όμως θα το φορέσουμε στην καθημερινότητα μας; Σε αυτό το σημείο οι πιο στιλάτες γυναίκες αναλαμβάνουν να μας δείξουν τον τρόπο.

Coats

Bags

Shoes

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS