ΣΤΙΛ

To iconic hoodie που φορέσαμε όλοι στα 90s είναι ξανά τάση


Μάρθα Κουμπάνη

18 Νοεμβρίου 2021

To iconic hoodie που φορέσαμε όλοι στα 90s είναι ξανά τάση

Το TikTok έχει μπει πλέον για τα καλά στην ζωή μας και ακόμα κι εκείνοι που δεν μοιράζονται βιντεάκια με χορογραφίες, styling tips ή τα αγαπημένα τους βιβλία ξέρουν ότι το διάσημο κοινωνικό δίκτυο έχει την δύναμη να αναδείξει τάσεις. Συχνά πρόκειται για τάσεις που μοιάζει να μην έχουν νόημα, που δεν είναι ευκολοφόρετες ή τάσεις που γεννούν στους millenials ανάμικτα συναισθήματα.

Η σημερινή όμως δεν είναι μια τέτοια τάση. Εδώ και αρκετό καιρό, τα hoodies Gap - αυτά που φορούσαν όλοι στη δεκαετία του '90 - είναι και πάλι πολύ δημοφιλή χάρη στο TikTok, όπου οι αναρτήσεις με tag #gaphoodies έχουν συγκεντρώσει τώρα 8,3 εκατομμύρια προβολές.

Ποιο είναι το επόμενο; Kickers; Παντελόνια Cargo; Choker; Όλα τα παραπάνω φαίνεται να απαντάει η Gen Z.

Tώρα όλο και περισσότερoι επιλέγουν να φορέσουν ξανά το άνετο και ζεστό hoodie με το λογότυπο της GAP.

Οο λόγος πίσω από τη διαρκή απήχησή τους - εκτός από τον παράγοντα άνεσης - είναι το στοιχείο της νοσταλγίας. Τα φοράμε για τους ίδιους λόγους που παρακολουθούμε τις επαναλήψεις των Friends, Girlfriends και SATC - είναι μια καταπραϋντική υπενθύμιση μιας εποχής στη ζωή μας που δεν ήταν τόσο περίπλοκη.

'Ετσι λοιπόν αν έχετε ένα φούτερ GAP στην ντουλάπα σας από παλιά είναι η ώρα να το επαναφέρετε και να το φορέσετε με jeans, μίνι φούστες, cargo pants και μπότες με πλατφόρμα. Αν πάλι δεν έχετε μπορείτε πολύ έυκολα να αποκτήσετε ένα καινούργιο ή να αναζητήσετε σε vintage shops.

Gap Logo hoodie.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.