ΣΤΙΛ

Pendants: To next big thing στα κοσμήματα


Μάρθα Κουμπάνη

9 Ιανουαρίου 2022

Pendants: To next big thing στα κοσμήματα
Αποπνέουν 00s vibes

Η μόδα των τελευταίών σεζόν αγαπάει τον μαξιμαλισμό και την υπερβολή. Αυτή η φιλοσοφία και αισθητική δεν θα μπορούσε να μην «χτυπήσει» και τα κοσμήματα. Θυμάστε μήπως τι κοσμήματα φορούσατε στα 00s; Ήμουν ακόμα μαθήτρια γυμνασίου, μόλις είχα ξεπεράσει την φάσης 90s chocker στο λαιμό, είχα εμμονή με ένα πράσινο μπλουζάκι με στάμπα και από πάνω το συνόδευα με μια τεράστια ασημένια πεταλούδα που κρεμόταν από το λαιμό μου μέχρι αρκετά χαμηλά στο στέρνο. Στο 2022 τα υπερμεγέθη pendants και μενταγιόν αναδεικνύονται βασική τάση της σεζόν, χάρη στις πιο διάσημες και stylish stars της Gen Z.

Η Bella Hadid –η οποία ήταν από τις πρώτες που υιοθέτησε το trend των πλαστικών κοσμημάτων του περασμένου έτους– αναδεικνύει το street style της με γλυπτά μενταγιόν από τους Dior, Dilara Findikoglu και Bulgari. Και η Rihanna έχει στην συλλογή της πολλά τέτοια κοσμήματα από τον Dior, όπως ένα τσόκερ της δεκαετίας του '90, ένα lariat necklace με μια φλόγα, ένα ροζ περιδέραιο με χάντρες Masai. Η Dua Lipa έχει πολλά μενταγιόν από τo ελληνικό brand Mayol, η οποία ειδικεύεται στα νοσταλγικά μοτίβα.
Το αγαπημένο κολιέ της Iris Law είναι της Ιταλίδας σχεδιάστριας Bea Bongiasca. Τι κοινό έχουν όλες τους; Λατρεύουν τα statement κολιέ που τραβούν τα βλέμματα.

Τα κορίτσια της μόδας τα φορούν σε κάθε casual ή girly-sexy βραδινό look. Πεταλούδες σαν την δική μου, λουλούδια, ήλιοι και αστέρια, αλλά και σύμβολα ζωδίων επιστρέφουν για να στολίσουν τον λαιμό μας. Kαι καθώς πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες για να τα φορέσουμε και να τα αναδείξουμε με το μπικίνι μας, θα αρκεστούμε να τα προσθέσουμε πάνω από πολύχρωμα πλεκτά και φορέματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.