ΣΤΙΛ

Η Ashley Olsen φόρεσε το 'It' sneaker του 2022 και σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένετε


Μάρθα Κουμπάνη

10 Ιανουαρίου 2022

Η Ashley Olsen φόρεσε το 'It' sneaker του 2022 και σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένετε
Η Ashley Olsen μόλις φόρεσε το 'It' Sneaker του 2022 και δεν είναι αυτό που περιμένετε

Τα παπούτσια διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε μία εμφάνιση, είτε αυτοαποκαλείστε shoe lovers, είτε όχι. Ξεκινώντας λοιπόν τη νέα χρονιά δεν θα μπορούσαμε να μην εμβαθύνουμε στα νέα shoe trends και τα sneakers αντικειμενικά δεν μπορούν να λείπουν από την λίστα με τα must haves.

Όσο για το αν υπάρχει ένα ζευγάρι που ξεχωρίζει για το 2022; Αφήστε το στην Ashley Olsen, η οποία φοράει ήδη το It shoe της χρονιάς. Και η αλήθεια είναι πως δεν είναι αυτό που περιμέναμε.

Τα adidas Samba ξεκίνησαν ως ποδοσφαιρικά παπούτσια προπόνησης όμως πλέον φοριούνται καθημερινά, πλέον ακόμα και από την μία εκ των δύο founders του The Row.

Jenny.Gr

Η Bella Hadid είναι από τις πρώτες που ξαναφόρεσαν τα Samba τον περασμένο Απρίλιο, με αποτέλεσμα το παπούτσι να εμφανίζεται στα πιο στιλάτα feeds στο TikTok. Δεν γίνεται να μην χαρούμε με την επιστροφή του, αφού όχι μόνο είναι affordable, αλλά και αποπνέει διακριτικά ρετρό και αβίαστα cool ύφος.

H Olsen επέλεξε το μαύρο με τις λευκές ρίγες για να συμπληρώσει το σκουρόχρωμο look της, ωστόσο ξέρουμε πόσο fun και στιλάτα θα δείχνουν την άνοιξη σε έντονες ή pastel αποχρώσεις.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.