ΣΤΙΛ

H J.Lo φόρεσε τη φούστα που έχετε στη ντουλάπα σας από το 2000 (και μάλλον θέλετε να κάψετε)


Μάρθα Κουμπάνη

17 Ιανουαρίου 2022

H J.Lo φόρεσε τη φούστα που έχετε στη ντουλάπα σας από το 2000 (και μάλλον θέλετε να κάψετε)
Hot or not?

Η Jennifer Lopez είναι μία από τις πιο επιδραστικές stars, χωρίς αμφιβολία. Το στιλ της εμπνέει χιλιάδες γυναικών ανά τον κόσμο και κάθε της look γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Αυτή τη φορά η 52χρονη λατίνα diva εθεάθη στους δρόμους του Los Angeles να φορά μία από τις αμφιλεγόμενες τάσεις που χαρακτήρισαν τα late 90s και early 00s: τη μάξι τζιν φούστα.

Συγκεκριμένα η Jenny from the block φόρεσε μια tiered, μάξι φούστα, σε patchwork denim, ένα ρούχο με boho αισθητική που ανήκει στον Maison Dior. Η πρωταγωνίστρια του «Marry Me» συνδύασε την φούστα της με μπεζ cropped πουλόβερ με ζιβάγκο, μπεζ cowboy boots Ralph Lauren και μαύρη hobo bag με κρόσσια, από τον οίκο Chanel.

Jenny.Gr

Η Αμερικανίδα popstar και επιχειρηματίας κατάφερε να δώσει στο look western χαρακτήρα.

Ανάμεσα στις φούστες που θα κυριαρχήσουν το 2022 είναι και οι μακριές φούστες και στοιχηματίζουμε ότι έχετε μια τζιν παραλλαγή στην ντουλάπα σας, την οποία το πιθανότερο είναι ότι θέλετε να εξαφανίσετε για πάντα.

Μη βιαστείτε. Oτιδήποτε ανήκει στα 00s θα είναι huge trend το 2022, την ώρα που η Gen Z ανακαλύπτει εκ νέου το στιλ της εποχής και το μοιράζεται στο Tik Tok.

Όσο για την φούστα της Lopez, δεν είναι και τόσο άσχημη έτσι;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.