ΣΤΙΛ

Oι πιο ζεστές μπότες που μπορείτε να φορέσετε - Ιδανικές για το κρύο


JTeam

24 Ιανουαρίου 2022

Oι πιο ζεστές μπότες που μπορείτε να φορέσετε - Ιδανικές για το κρύο
Θα σας κρατήσουν ζεστές

Η ισορροπία ανάμεσα σε λειτουργικότητα και στιλ το χειμώνα είναι ένα δύσκολο task για τους λάτρεις της μόδας. Όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν, ξέρετε ότι είναι ώρα να βάλετε τα μεγάλα όπλα και να γίνετε λίγο πιο έξυπνες με το layering σας. Με το πέρασμα των χρόνων, έχουμε δημιουργήσει διαφορετικά ντυσίματα με κομμάτι που ξέρουμε ότι θα μας κρατήσουν ζεστές με με στιλ. Ένα από τα items που μας εξασφλίζουν άνεση και κομψότητα στο κρύο είναι οι μπότες με επένδυση.

Φέτος οι σχεδιαστές συμφώνησαν ότι η faux γούνα αξίζει μια θέση στα casual looks μας, μέσα από τα αξεσουάρ. Έτσι οι μπότες από γούνα ή με γούνινη επένδυση έδωσαν το «παρών» σε πολλές συλλογές. Ετός από γούνα το ζεστό και μαλακό sheepskin είναι ενδια΄φερουσα και εξίσου ζεστή εναλλακτική επένδυση στις μπότες και τα μποτάκια της σεζόν. Υπάρχουν τόσα πολλά brands που δημιούργησαν τις δικές τους εκδοχές και ποτέ άλλοτε δεν χαρήκαμε τόσο που είδαμε την πρακτικότητα και το στιλ να συναντιούνται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.