ΣΤΙΛ

Kάντε χώρο στην ντουλάπα σας για αυτά τα 7 στιλ maxi φούστας


Μάρθα Κουμπάνη

9 Φεβρουαρίου 2022

Kάντε χώρο στην ντουλάπα σας για αυτά τα 7 στιλ maxi φούστας
Αν οι πασαρέλες S/S 22 είναι κάτι που αξίζει την προσοχή σας (spoiler: είναι), τότε οι maxi φούστες είναι έτοιμες να επιστρέψουν στη μόδα.

Οι μίντι φούστε κυριαρχούν στη σκηνή της μόδας εδώ και χρόνια, ως το πιο θηύκό και ευκολοφόρετο στιλ, αλλά οι καιροί αλλάζουν. Τον περασμένο χρόνο και καθώς ο κόσμος έβγαινε από καραντίνα πολλών μηνών, είδαμε τους μεγαλύτερους fashion houses και σχεδιαστές να στρέφουν την προσοχή στα πολύ κοντά minis, που είχαν σέξι διάθεση και αποκάλυπταν τα πόδια (τα οποία για καιρό παρέμεναν κρυμμένα σε άνετες φόρμες και κολάν). Τι επιφυλάσσει όμως η νέα σεζόν για τις φούστες; Λοιπόν, αν οι πασαρέλες S/S 22 είναι κάτι που αξίζει την προσοχή σας (spoiler: είναι), τότε οι maxi φούστες είναι έτοιμες να επιστρέψουν στη μόδα.

Έχει περάσει καιρός από τότε που οι μάξι φούστες ήταν στην ατζέντα του στιλ, όμως key brands όπως Louis Vuitton και η Givenchy ήταν ανάμεσα στους θερμούς υποστηρικτές του στιλ, στην Υ2Κ εκδοχή της που αγκαλιάζει τη σιλουέτα και φτάνει μέχρι τους αστραγάλους. Την ίδια στιγμή πολλές fashion influencers φορούν μάξι μήκη φούστας. Tυχαίο;

Eμείς εντοπίσαμε τα πιο κομψά σύνολα με μάξι φούστα που είδαμε στο Instagram. Από μακριά και πλισέ, μέχρι καρό και φούστα από τούλι, ανάμεσα τους θα βρείτε σίγουρα ένα look που μπορείτε να ενσωματώσετε στο προσωπικό σας στιλ και να υιοθετήσετε την τάση.

1. H basic maxi φούστα

Maxi Skirt Outfits: @tylynnnguyen wears a navy maxi skirt

@TYLYNNNGUYEN

2. Η καρό

Maxi Skirt Outfits: @yoyokulala wears a checked maxi skirt

@YOYOKULALA

3. Με σκίσιμο

Maxi Skirt Outfits: @fisayolonge wears a black maxi skirt

@FISAYOLONGE

4. Η column

Maxi Skirt Outfits: @camillecharriere wears a long cream maxi skirt

@CAMILLECHARRIERE

5. Mε πιέτες

Maxi Skirt Outfits: @frannfyne wears a grey pleated maxi skirt

@FRANNFYNE

6. Απο τούλι

Maxi Skirt Outfits: @monikh wears a tulle maxi skirt

@MONIKH

7. Η δερμάτινη

Maxi Skirt Outfits: @lucywilliams02 wears a leather maxi skirt

:

@LUCYWILLIAMS02

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.