ΣΤΙΛ

Stirrup leggings: Πώς να φορέσετε το κολάν που φορούν όλες -και η Rihanna


Μάρθα Κουμπάνη

9 Φεβρουαρίου 2022

Stirrup leggings: Πώς να φορέσετε το κολάν που φορούν όλες -και η Rihanna
Tα stirrup leggings έχουν όλα τα προτερήματα του κλασικού κολάν: είναι εξίσου άνετα, απαλά και επιμηκύνουν τα πόδια, αλλά ακόμα πιο ενδιαφέροντα, χάρη στο λάστιχο που διαθέτουν στο κάτω μέρος

Mετά από αρκετό διάστημα τηλεργασίας, είναι πιθανό βγαίνοντας, να δυσκολεύεστε να αποχωριστείτε τα άνετα και ευκολοφόρετα κολάν. Η Rihanna έχει μια λύση για εσάς που μπορεί να σας φανεί ελκυστική. Κρατήστε τα κανονικά σας κολάν για off duty εμφανίσεις και φορέστε stirrup leggings.

Στο τελευταίο της maternity look η Rihanna φόρεσε ένα ψηλόμεσο κολάν από το The Attico, το οποίο συνδύασε με ένα sexy cut-out top και stilettos. Αν υπάρχει ένα λόγος που χαιρόμαστε για την επιστροφή των '90s τότε ναι, σίγουρα είναι αυτό το παντελόνι!

Tα stirrup leggings έχουν όλα τα προτερήματα του κλασικού κολάν: είναι εξίσου άνετα, απαλά και επιμηκύνουν τα πόδια, αλλά ακόμα πιο ενδιαφέροντα, χάρη στο λάστιχο που διαθέτουν στο κάτω μέρος.

Έκαναν επίσης αισθητή την παρουσία τους στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης - όπου οι street stylers, που ήρθαν αντιμέτωπες με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τα φόρεσαν με με statement jumpers ως φορέματα. Φυσικά, για να τα αναδείξετε χρειάζεστε γυμνούς αστραγάλους και -ιδανικά- ψηλά τακούνια. Αν όμως αυτό σας ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, τότε ένα ζευγάρι clogs ή chunky loafers μπορούν να λειτουργήσουν και να δείχνουν κομψά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.