ΣΤΙΛ

Η Kerry Washinghton ξεχώρισε στα SAG Awards με δημιουργία Celia Kritharioti


Μάρθα Κουμπάνη

28 Φεβρουαρίου 2022

Η Kerry Washinghton ξεχώρισε στα SAG Awards με δημιουργία Celia Kritharioti
Eντυπωσίασε με μια neon κατακίτρινη τουαλέτα από ταφτά, δια χειρός Celia Kritharioti και όλοι μιλούν ότι πρόκειται για την ωραιότερη εμφάνιση της βραδιάς!

Η δημοφιλής και εκκεντρική πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς «Scandal» Kerry Washinghton έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά, στα βραβεία SAG (Screen Actors Guild Awards) όπου εμφανίστηκε και παρέδωσε και βραβείο.

Jenny.Gr

Συγκεκριμένα εντυπωσίασε με μια neon κατακίτρινη τουαλέτα από ταφτά, δια χειρός Celia Kritharioti και όλοι μιλούν για μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της βραδιάς!
Οι εμφανίσεις της πασίγνωστης ηθοποιού προκαλούν πάντα σχόλια θαυμασμού, και η ίδια έχει μάλιστα βραβευτεί από την Ένωση
Ενδυματολόγων των ΗΠΑ - Costume Designers Guild (CDG).

«Αυτό που φοράμε βοηθά να καθορίσουμε και να εκφράσουμε ποιοι είμαστε» είχε δηλώσει η Kerry Washinghton σε παλαιότερη συνέντευξη της και το αποδεικνύει με την καθηλωτική τουαλέτα που επέλεξε στα χθεσινά βραβεία.

Jenny.Gr

Δεν είναι η πρώτη φορά που κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας showbiz προτιμούν να ντύνονται με Celia Kritharioti. Kylie Minogue, Rita Ora, Pixie Lott, Hailey Bieber, Jennifer Lopez, αλλά και η Leona Lewis, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις φορώντας δημιουργίες τoυ οίκου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να μας επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.