ΣΤΙΛ

Tο huge trend στα sneakers που θα κυριαρχήσει αυτή την σεζόν


Μάρθα Κουμπάνη

10 Μαρτίου 2022

Tο huge trend στα sneakers που θα κυριαρχήσει αυτή την σεζόν
Όλα τα σημάδια δείχνουν πώς αυτό είναι το στιλ που θα πρωταγωνιστήσει.

Όταν μιλάμε για παπούτσια ξέρουμε ότι μπορούμε πάντα να βασιστούμε στα sneakers για εμφανίσεις και σύνολα με άνεση και μοντέρνο στιλ. Λατρεύουμε τα κλασικά λευκά sneakers, αλλά και τα εντυπωσιακά trainers. Η μεγαλύτερη τάση της άνοιξης στα αθλητικά έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο, τον παράγοντα του ύψους. Eπιβλητικά, fun και cool τα patform sneakers έχουν ήδη κατακτήσει το street style και τώρα διεκδικούν μια θέση και στην δική σας ντουλάπα. Ενώ τα Nike Monarchs και τα New Balance 530 δεν πρόκειται να ξεφύγουν ποτέ από τη μόδα, όλα τα σημάδια -ανάμεσα τους και τα defiles για την Άνοιξη /Καλοκαίρι 2022- δείχνουν πώς αυτό είναι το στιλ που θα πρωταγωνιστήσει.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε να ανέβει η θερμοκρασία για να δοκιμάσετε το trend. Τα μεγαλύτρεα fashion brands έχουν δημιουργήσει τις δικές τους εκδοχές όπως Converse και Vans έως σχεδιαστές όπως Khaite, Alexander McQueen και Gucci.

Δείτε πώς θα τα φορέσουμε:

Chunky Platform

Classics με ένα Twist

Converse street style

Σόλα σε μπεζ απόχρωση

Sneakers street style

Με χρώμα

Sneakers street style

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS