ΣΤΙΛ

Πράσινο: Πώς το φορούν τώρα οι style experts


Μάρθα Κουμπάνη

20 Μαρτίου 2022

Πράσινο: Πώς το φορούν τώρα οι style experts
Πράσινο: Πώς το φορούν τώρα οι πιο ενημερωμένες

Aυτή τη σεζόν, φαίνεται ότι τα it-girl τολμούν το πράσινο για τις εμφανίσεις τους. Παρά τη φήμη του ότι δεν είναι κολακευτικό, η αλήθεια είναι ότι, κατά τις τελευταίες Εβδομάδες Μόδας, οι style experts απέδειξαν ότι δεν είναι μόνο ένας μεγάλος σύμμαχος όσον αφορά το στιλ, αλλά ότι είναι και μια από τις μεγάλες τάσεις της άνοιξης.

Αρκεί να μπείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα (luxury και high street) για να συνειδητοποιήσετε ότι η παλέτα της σεζόν είναι η πιο εντυπωσιακή: φούξια, ζωηρά κίτρινα, μπλε ηλεκτρίκ, πορτοκαλί... Ανάμεσα σε όλες αυτές τις χρωματικές προτάσεις, το πράσινο έρχεται με φόρα έτοιμο να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής της γκαρνταρόμπας σας. Και, ανάμεσα σε όλες τις αποχρώσεις του, οι πιο έντονες κερδίζουν την προσοχή. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αυτό το πράσινο κύμα ξεκινάει απευθείας από τα runways. Oίκοι όπως οι Dior, Valentino, Versace και Prada το σμπεριέλαβαν στις συλλογές τους.

Jenny.Gr

Οι influencers, το φορούν με κάθε δυνατό συνδυασμό στις fashion weeks. Από το Παρίσι μέχρι το Μιλάνο, το έχουμε δει με τη μορφή total looks, συνδυασμένο με άλλους εντυπωσιακούς τόνους (το ροζ και το μοβ φαίνεται να είναι το ιδανικό του ζευγάρι), να λάμπει πάνω σε παιχνιδιάρικες ή παγιέτες ή, ακόμη, ως πινελιά χρώματος που δίνει ζωή στα αξεσουάρ (από τσάντες, μέχρι παπούτσια ή ακόμα και γυαλιά ηλίου). Ρίξτε μια ματιά στα looks των influencers όπως η Erika Boldrin ή η Giorgia Tordini, οι οποίες απαλύνουν το δυνατό εφέ του φορώντας το με ουδέτερους τόνους, όπως το μαύρο ή το μπεζ.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.