ΣΤΙΛ

Tweed jacket: Το κλασικό κομμάτι είναι τώρα το απόλυτο cool girl item


Μάρθα Κουμπάνη

21 Μαρτίου 2022

Tweed jacket: Το κλασικό κομμάτι είναι τώρα το απόλυτο cool girl item
Ο εμβληματικός οίκος είναι υπεύθυνος για πολλά από τα διαχρονικά κομψά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και ένα από αυτά είναι και το tweed jacket.

Κλασική κομψότητα. Αλήθεια τι σας έρχεται πρώτο στο μυαλό όταν ακούτε αυτήν τη φράση; Στοιχηματίζουμε ό,τι, λίγο πολύ, έρχεται και στο δικό μας. Ένα λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο φόρεμα, μια μαρινιέρα, ένα tweed σακάκι. Δεν είναι τυχαίο που οι εικόνες που περνούν μπροστά από τα μάτια μας έχουν κάτι το Παριζιάνικο, ένα άρωμα Γαλλίας -ίσως και το Chanel No. 5.

Ο εμβληματικός οίκος είναι υπεύθυνος για πολλά από τα διαχρονικά κομψά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και ένα από αυτά είναι και το tweed jacket. Πλέον έχει αποτινάξει εντελώς τον αυστηρό του χαρακτήρα και συνεχώς μας εκπλήσσει, καθώς κάθε σεζόν το παρουσιάζει όλο και πιο φρέσκο και νεανικό.

Jenny.Gr

Φυσικά το φορούν οι Γαλλίδες και όχι μόνο. Το είδαμε στις fashion weeks φορεμένο από τις πιο διάσημες και επιδραστικές trend setters. Πλέον έχει χρώμα, εντυπωσιακές λεπτομέρειες και λαμπερά φινιρίσματα και έχει γίνει το απόλυτο gool girl item.

Tα κορίτσια της μόδας, το συνδυάζουν με ασορτί φούστες στα πιο θηλυκά matching sets αλλά και με καυτά σορτς, επίσης από tweed. Το σετάρουν με το τζιν τους ή μαύρο παντελόνι, ενώ δεν διστάζουν να το φορέσουν ακόμα και με cargo pants ή χαμηλοκάβλα παντελόνια -και τα δύο δημοφιλή Y2K trends.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.