ΣΤΙΛ

H Rihanna πήγε στο party του Jay-Z με διάφανο top και ΠΟΛΥ μακριά μαλλιά


Μάρθα Κουμπάνη

29 Μαρτίου 2022

H Rihanna πήγε στο party του Jay-Z με διάφανο top και ΠΟΛΥ μακριά μαλλιά
Η Rihanna πήγε στο party της Beyoncé και του Jay Z μετά τα Oscars και έκλεψε την παράσταση

Μετά από μια γεμάτη βραδιά, αυτή της 94ης απονομής των βραβείων Όσκαρ, σχεδόν όλο το Hollywood βγήκε για να παρευρεθεί σε ένα από τα πολλά parties μετά από δύο χρόνια virtual τελετών, δηλαδή χωρίς party. Οπότε, προφανώς η Rihanna, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο αυτήν τη στιγμή - έλαβε μια πρόσκληση στο party της Beyoncé και του Jay Z μετά τα Oscars.

Jenny.Gr

Παρά το γεγονός ότι η Rihanna δεν ήταν υποψήφια για Όσκαρ (είναι μόνο θέμα χρόνου), η δισεκατομμυριούχος έφτασε στη μεγαλύτερη εκδήλωση στην Tinseltown φορώντας ένα φόρεμα Valentino με ένα μαύρο διάφανο top με ψηλό λαιμό και maxi φούστα με παγιέτες. Το top είχε εντυπωσιακά, ογκώδη μανίκια από οργάντζα και από μέσα η Riri φορούσε μαύρο bandeau και μαύρα opera gloves. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το look με ασπρόμαυρα statement σκουλαρίκια και λευκά αθλητικά sneakers.

Για την εμφάνιση αυτή η Rihanna φορούσε extensions με τα μαλλιά της να πέφτουν ίσια μέχρι τους γοφούς της.

H Rihanna συνεχίζει τις τολμηρές εμφανίσεις κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, μετά από ένα διάλειμμα όπου το πιο girly φόρεμα.

Ο Riri ήταν μία από τους πολλούς A-listers που έκαναν την εμφάνισή τους στην αμφιλεγόμενη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Chateau Marmont. Οι εργαζόμενοι στο σωματείο φιλοξενίας μποϊκοτάρουν το ξενοδοχείο-ορόσημο του Λος Άντζελες λόγω καταγγελιών για κακομεταχείριση εργαζομένων, σύμφωνα με τους Los Angeles Times. Η Beyoncé και ο Jay Z παρέμειναν σιωπηλοί για τις αντιδράσεις που ακολούθησαν και συνέχισαν το πάρτι στο Bar Marmont, έναν ξεχωριστό χώρο στο ακίνητο, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1920 ως πολυκατοικίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS