ΣΤΙΛ

H Rihanna άφησε για λίγο τα sexy crop tops στο πρώτο της girly outfit εγκυμοσύνης


Μάρθα Κουμπάνη

24 Μαρτίου 2022

H Rihanna άφησε για λίγο τα sexy crop tops στο πρώτο της girly outfit εγκυμοσύνης
Η Rihanna μόλις έκανε την πιο girly εμφάνιση της ως έγκυος μέχρι σήμερα.

Το ανατρεπτικό και ολόφρεσκο στιλ εγκυμοσύνης της Rihanna περιελάμβανε crop tops και φαρδιά, χαμηλοκάβαλα τζιν παντλόνια που αποκάλυπταν την στολισμένη με αλυσίδες κοιλιά της. Αυτά μέχρι τώρα.

Η τελευταία εμφάνιση της Riri όμως είναι και η πιο girly της, ως έγκυος, μέχρι σήμερα. Ο φακός την απαθανάτισε έξω, με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της (πιθανώς και αρραβωνιαστικό, αν κρίνουμε από το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δάχτυλό της) A$AP Rocky στο Los Angeles. H σταρ έλαμπε φορώντας ένα ημιδιάφανο ροζ babydoll φόρεμα της σχεδιάστριας Simone Rocha, πολύχρωμα αθλητικά παπούτσια Union Air Jordan 4 SP "Guava Ice" και ένα ζευγάρι statement γυαλιά ηλίου Loewe Paula's Ibiza.

Jenny.Gr

Το floaty φόρεμα είναι μια διαφορετική επιλογή από τις απίστευτα σέξι εμφανίσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της με vintage παλτό Chanel σε hot pink απόχρωση. Ακολούθησε η εμφάνιση με αισθησιακά μαύρα εσώρουχα Dior και το αστραφτερό ασημί Coperni look. Aν και δεν είναι επίσημα φόρεμα εγκυμοσύνης, το μίντι Simone Rocha φόρεμα της σε baby pink είναι το τέλειο κομμάτι και σίγουρα το πιο girly μέχρι στιγμής.

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας φαινόταν να απόλαμβάνει την βόλτα στον ήλιο μια ανοιξιάτικη μέρα. Το φόρεμα σίγουρα την έκανε να αισθάνεται άνετα, καθώς χάριζε ελευθερία κινήσεων και δροσιά, ενώ απέπνεε ρομαντισμό.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS