CELEBRITIES

Η Rihanna ανέβασε νέο video με την υπέροχη κοιλιά της, αλλά όλοι μιλούν για το μονόπετρο στο χέρι της


JTeam

22 Μαρτίου 2022

Η Rihanna ανέβασε νέο video με την υπέροχη κοιλιά της, αλλά όλοι μιλούν για το μονόπετρο στο χέρι της
H Rihanna διανύει τον τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με το πόσο cool έγκυος είναι. Απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και ανυπομονεί να γίνει μαμά για πρώτη φορά

Η ίδια όπως έχει δηλώσει διανύει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το παιδί της και να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον σύντροφό της, τον ράπερ ΑSAP Rocky. Κάτι που φαίνεται άλλωστε μέσα από τις πολλές αναρτήσεις της στα social media, όπου καταγράφει με fun και cool τρόπο την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Πρόσφατα, η 34χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας ανέβασε ένα video γράφοντας: «Πηγαίνοντας το ‘booty’ σε νέα επίπεδα» και ανεβοκατέβασε την κάμερα από την κοιλιά της στο πρόσωπό της, χαμογελόντας. Για μία ακόμη φορά, επέλεξε ένα άνετο και casual outfit, ένα τζιν και ένα στενό T-shirt.

Τα ξένα μέσα, όπως το «Hollywood Life», αναφέρουν ότι η Rihanna και ο A$AP μπορεί να αρραβωνιάστηκαν κρυφά καθώς η τραγουδίστρια εμφανίστηκε πρόσφατα με ένα μεγάλο, διαμαντένιο μονόπετρο, ενώ ψώνιζε βρεφικά ρούχα στο Los Angeles.

Το δαχτυλίδι είχε πάνω του ένα τεράστιο διαμάντι με έντονο χρυσό περίγραμμα.

Η σταρ είχε αποκαλύψει μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της λατρεύει να παίζει με τη μόδα. «Μου αρέσει που δεν χρειάζεται να ανησυχώ για να καλύψω την κοιλιά μου. Νιώθω λίγο παχουλή, αλλά εντάξει, είναι ένα μωρό!». Από εμάς προφανώς και ο τρόπος που χειρίζεται την εγκυμοσύνη της η Riri είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ, καθώς δείχνει μια άλλη εικόνα της εγκύου γυναίκας που καλό είναι να συνηθίζουμε να βλέπουμε. Η κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να ντύνεται όπως θέλει σε κάθε στιγμή της ζωής της. Τα στερεότυπα δεν έχουν θέση εδώ (και πουθενά) και η Rihanna το αποδεικνύει ξανά και ξανά με τον δικό της, μοναδικό τρόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS