ΣΤΙΛ

Η Rihanna τα δίνει όλα στο τελευταίο της maternity look, με φτερά, γούνα και hot pink combo


Μάρθα Κουμπάνη

5 Απριλίου 2022

Η Rihanna τα δίνει όλα στο τελευταίο της maternity look, με φτερά, γούνα και hot pink combo
H Riri επέλεξε το απόλυτο φόρεμα για party, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να φορεθεί και σε έναν ανοιξιάτικο γάμο -και να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Rihanna έχει πάει το στιλ εγκυμοσύνης σε άλλο επίπεδο και κάθε της look είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Από τα σέξι εσώρουχα και τις μαύρες διαφάνειες, τον τελευταίο καιρό την βλέπουμε να επιλέγει όλο και συχνότερα girly σύνολα σε ροζ χρώμα. Φυσικά αυτό έχει πείσει τους θαυμαστές της star ότι το μωρό που περιμένει με τον σύντροφό της ASAP Rocky είναι κοριτσάκι.

Αυτήν τη φορά η Riri επέλεξε το απόλυτο φόρεμα για party, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να φορεθεί και σε έναν ανοιξιάτικο γάμο και να κλέψει τις εντυπώσεις.
Το πλεκτό Saint Laurent φόρεμά της με λεπτές τιράντες είχε hot pink απόχρωση, παγιέτες και φτερά σε aqua απόχρωση στο τελείωμα. Τόσο ο έντονος χρωματικός συνδυασμός όσο και τα φτερά έκαναν το φόρεμα να δείχνει παιχνιδιάρικο και sexy. Η Rihanna κράτησε fur clutch και συνδύασε to φόρεμα με γόβες σε aqua.

Jenny.Gr

Τα μαλλιά της έπεφταν ελεύθερα στους ώμους της σε δαχτυλίδια ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε φούξια χείλη.

H τραγουδίστρια και επιχειρηματίας δεν διστάζει να κάνει τολμηρές ενδυματολογικές επιλογές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Όπως δήλωσε πρόσφατα «δεν σκοπεύει να αγοράσει ρούχα εγκυμοσύνης». Και αν μας ρωτάτε, πολύ καλά κάνει, αφού χωρίς αυτά μας χαρίζει iconic looks.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS